⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Steripen Adventurer Opt

Laitoin Metsästyskeskus.fi:n nettikaupasta tilaukseen ultraviolettivalolla toimivan vedenpuhdistimen. Sain nyt Varuste.netiltä ilmoituksen tuon tuotteen, Steripen Adventurer Optin (89 EUR), postittamisesta. Varuste.net on siis Metsästyskeskus.fi:n takana.

Steripen ei taio mutavettä vuoristopuron kirkkaaksi eikä merivettä makeaksi vedeksi. Steripenin, tai tyylitellymmin SteriPENin, valmistama Adventurer Opti on valokynä, joka sylkee ultraviolettisäteilyä. Valmistajan mukaan tämä pöpöntappokone on rakennettu karskeimmat vuoristo- ja jokiolosuhteet mielessä pitäen. Laitteessa on vedenkäsittelymahdollisuuden lisäksi LED-taskulamppu. UV-valo kestää väitetysti jopa 8000 käyttökertaa. Vehje toimii kahdella CR123-nappiparistolla. Steripen tarjoaa laitteelle kolmen vuoden rajoitetun takuun. Kertakäyttöisillä pattereilla Steripen Adventurer Optin pitäisi kyetä käsittelemään 100 puolen litran vesiastiaa.

Veden käsitteleminen juomakelpoiseksi Steripenillä

  1. Ota ultraviolettivalon suojus irti.
  2. Klikkaa aktivointinappia.
  3. Dippaa ja sekoita vesiastiaan.

Laitteella voi puhdistaa kerrallaan enintään yhden litran astian. Valmistaja ei suosittele kerralla suurempien astioiden prosessointia. Laite murjoo vedessä olevat bakteerit ja virukset sellaiseen jamaan, ettei niistä pitäisi nieltynä syntyä normaalia psykologisista syistä johtuvaa ällötystä kummempia vaivoja. Systeemi ei välttämättä tapa matoja eikä niiden munia. Laitteeseen on saatavilla uudelleen käytettävä filtteri, jolla voi suodattaa isompia partikkeleita vedestä.

Kirjoittelen tänne lisää juttua tuosta kynästä joskus myöhemmin kunhan olen saanut laitteen hyppysiini.

Lisäys 3.6.2014 kello 10.00: Laitteen oikea nimi onkin SteriPEN Adventurer Opti. Onpa ärsyttävää kuinka nykypäivän sanat eivät voi olla vain sanoja, vaan niihin pitää laittaa satunnaisia tikkukirjainosioita. Tässä hyvä näyte: SteriPEN tuli SmartPOSTiin. Kävin hakemassa sen. Laitoin siitä muutamia valokuvia tänne katsottavaksi.

Tietoa kirjoittajasta