Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Sudet tappoivat neljä lammasta Suomenkylässä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 19. joulukuuta 2016 kello 23.59

Kun nyt sudet tappoivat neljä lammasta Loviisan Suomenkylässä, joka muuten sijaitsee vähän niin kuin motissa Ruotsinkylän ja Ruotsinpyhtään välissä, lienee aika odotella reaktioita sutten ihailijoilta. He muistuttavat meitä väärin ajattelevia ihmishirviöitä, jotka haluamme esimerkiksi pikkulasten voivan kulkea ulkona ilman pelkoa väkivallan kohteeksi joutumisesta, että tapahtunut on ihmisten vika ja että sudet eivät koskaan tee mitään pahaa ja että susien vihaajat pitää vaientaa… Ja sellaista. Oikein ajattelevat ihmiset varoittavat myös kuinka Berliinissä juuri tapahtunut ”rekkaonnettomuus” ei ole mitenkään tekemisissä minkään tietyn uskonnon kanssa. Susia lampaiden vaatteissa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Sudet tappoivat neljä lammasta Suomenkylässä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi