Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Suomalainen.com myy e-kirjojaan paskaformaatissa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.08

Ja se formaatti on Adoben .acsm. En käsitä miksi tuota tiedostomuotoa on päädytty käyttämään. Piruilulta vaikuttaa, kun ei normaali ihminen saa tuollaista filua auki millään ilveellä.

Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 18. syyskuuta 2012

Jotenkin ei yllätä, että suomessa e-kirjojen myynti on noh… paskaa.

Joskus tuli päätä auottua tästä aiheesta, koska kirjat ovat jossain tapauksissa jopa kalliimpia kuin paperiset versiot. E-kirja saisi olla halvempi jolloin niitä voisi hankkiakkin enemmän.

Itse tuleekin hankittua lähinnä ulkomaisia e-kirjoja kuten SmashingMagazinen settejä :P

Petri kirjoitti 19. syyskuuta 2012

Joo, niinpä. Tuo Suomalainen.com ei viitsi edes ilmoittaa missä tiedostoformaatissa kirjansa tarjoavat ladattavaksi. Se paljastuu vasta kun tuote on jo maksettu ja tiedostoa ladattaessa löytyykin .acsm fileen tiedostopäätteenä. :-/ Luulin, että voisin lukea kirjan vaikka PDF-muodossa, tai jossain sellaisessa muodossa, että yleensä saisin sen kirjan avatuksi. Adoben ohjelmisto ei suostu asentumaan eikä ilmeisesti .acsm-päätteisiä tiedostoja voi avata millään muulla (ilmaisella) ohjelmalla.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi