Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Suomessa naiset ovat hirveässä vaarassa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.32

EU:n tutkimuksen mukaan Suomessa naiset ovat hirveässä vaarassa. Väkivaltaa suomalaisista naisista on sen mukaan kokenut viimeisen vuoden aikana joka kymmenes. Vain Tanskassa naiset kokevat enemmän väkivaltaa kaikista EU-maista.

Kuulostaa hirveältä, mutta miksi käsitellä asiaa vain EU-tasolla? Miksei otsikoihin nouse vaikkapa kuinka Thomson Reuters Foundationin vuoden 2011 tutkimuksen mukaan Afganistanissa 70–80% naisista pakotetaan naimisiiin, kuinka Kongossa yli tuhat naista raiskataan päivittäin (420 000 vuodessa), kuinka Pakistanissa vuosittain yli tuhat naista tapetaan "kunnian" takia ja kuinka Intiassa 50 miljoonaa naista ja tyttöä on hävinnyt ihmiskaupan takia?

Tanskassa ja Suomessa asiat ovat todella huonosti, tietysti.

Tietoa kirjoittajasta

"Suomessa naiset ovat hirveässä vaarassa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi