Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Suomesta lähteneiden kultsipultsien paikallistaminen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 13. heinäkuuta 2016 kello 08.23

Suomesta siis on lähtenyt, on lähtemässä ja Suomeen on palannut ja on palaamassa ISIS-taistelijoita. ISIS-taistelijat ovat terroristeja, joiden missiona on rakentaa kalifaatti, surmata kristikunta ja murskata länsimaat ym. pientä. Sisäministeri ja muut tätimiehet suunnittelevat kotiuttavansa terroristiparat kunhan heidät Suomesta tai muualta vain löydetään. Se ei ole järkevää. Sellaiset henkilöt, jotka ramppaavat rajan yli ja käyvät niin kuin lomalla vähän terrorisoimassa ja pikkaisen leikkaamassa kurkkuja, tai suunnittelevat sellaista, eivät ole yhteensopivia suomalaisen yhteiskunnan eivätkä oikeastaan minkään muunkaan länsimaisen yhteiskunnan kanssa. Sellaisia henkilöitä ei: a) pitäisi laskea Suomeen, b) pitäisi laskea Suomesta ulos, c) pitäisi ylipäätään laskea ihmisten ilmoille. Koska Suomessa tehdään päin vastoin kuin kohdissa a–c, jossain on pahasti jotain mätää. Sen takia suosittelen yhden kohdan korjausliikkeen: a) mätä on paikallistettava ja poistettava. Mutta pelkään, ettei mätää poisteta. Se saa mätiä, koska sota on rauhaa, rauha on sotaa, musta on valkoista ja valkoinen on mustaa. :-)

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Suomesta lähteneiden kultsipultsien paikallistaminen" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi