Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Supo julkaisi neliportaisen uhkatasoilmaisimen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 3. heinäkuuta 2017 kello 03.50

Tiedät asuvasi rajat auki -yhteiskunnassa kun siellä on käytössä Terrorismin uhka -portaikko. Suomessa Supo, Suojelupoliisi, pitää nyt terrorismin uhkaa Suomessa kakkostasolla. Portaat ovat: 1) Matala, 2) Kohonnut, 3) Korkea ja 4) Erittäin korkea. Uhka-arvio menee alaspäin vain vaalien edellä. Silloin poliitikkomme kehottavat Supoa laittamaan sen uhka-arvion ykköstasolle. Sillä tavalla he voivat viestiä siviileille kuinka ”homma on kurissa”. Tietenkään tosiasiallisesti homma ei ole kurissa. Se tulee olemaan yhä kurittomampaa. Kurittomuus johtuu siitä, että 14.6.2017 Suojelupoliisi julkaisi tiedotteen Terrorismin uhka Suomessa on tasolla kohonnut. Siinä tiedotteessa kirjoitetaan Suojelupoliisin terrorismin torjunnan kohdehenkilöitä olevan noin 350 kappaletta. Se määrä kasvoi 80% noin viidessä vuodessa. Jos käytetään sitä impivaaralaista maalaisjärkeä (jota jos olisi käytetty, ei tätä terrorismiongelmaa olisi olemassa — lolz, loz, loz, huehuehue) voidaan hoksata kuinka terroristien määrän kasvaessa tulee hankalammaksi pitää jokaista heistä silmällä mikäli isoveli ei saa lisää silmäpareja avuksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Supo julkaisi neliportaisen uhkatasoilmaisimen" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1287 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi