Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Täällä haisee mädäntynyt kananmuna

Kirjoitettiin
Päivitettiin 13. kesäkuuta 2015 kello 08.37

Se varmaan johtuu Kilpilahden jalostamosta. Jalostamo on valtava teollisuusalue noin 10 kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Se on valtava, laajempi kuin tämä kaupungin keskusta. Aikaisemmassa kotikaupungissani Loviisassa ei sentään liiemmin tarvinnut huolestua josko tänään menehtyisin myrkkykaasuihin, vaan vain pelätä radioaktiivisen säteilyn vaikutuksia. Siellähän sijaitsee kaksi neuvostoaikaista ydinvoimalaa. Ojasta allikkoon! Kysyin kuukausia sitten Porvoon kaupungin edustajalta voisinko saada heiltä kaasunaamarin. Kysymykseni nakitettiin jollekulle "tekniselle vastaavalle", tai muulle sellaiselle, josta ei ole sen jälkeen kuulunut mitään.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Täällä haisee mädäntynyt kananmuna" on saanut pisteet 4,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi