Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Taksiasemalla katsotaan telkkaria

Kirjoitettiin
Päivitettiin 27. elokuuta 2015 kello 19.59

DataPartnerilla on "torikamera". Aikaisemmin se lähetti muistaakseni minuutin välein päivittyviä valokuvia. Nykyisin, kuten on ollut jo kauan Loviisassakin, kamera lähettää (hieman nykivää) liikkuvaa kuvaa. Torikameraan voi tutustua osoitteessa www.datapartner.fi/fi/web-kamera. Suoran lähetyksen voi klikata täyden ruudun kokoiseksi. Silloin voimme nähdä Porvoon taksiaseman sisälle ja huomata, että taksiasemalla katsotaan televisiosta Yleisurheilun MM -kisoja.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Taksiasemalla katsotaan telkkaria" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Petri kirjoitti 3. maaliskuuta 2016

Päivitys blogimerkintään: näkymä taksiaseman sisälle on blokattu DataPartnerin logolla. Kameraa on samalla siirretty enemmän vasemmalle. :-)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi