Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Te olette kakkahousuja — netti ei unohda

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.14

Kasariluvulla televisiossa näytettiin Blackadder-sarjaa, jossa Rowan Atkinson esitti lusmua upseeria 1. maailmansodan eturintamalla. Eräässä jaksossa Blackadderin esimies tuli tupaan runoilemaan: Row, row, row your boat. Gently down the stream. Belts off, trousers down. Isn’t life a scream? Whoa! Siihen Blackadder totesi Fabulous. University education, you can’t beat it. Ylioppilaslehden tekijät Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö varmaan yhtyvät tähän.

25-vuotias Vappu Kaarenoja opiskelee Helsingin yliopistossa valtio-oppia. Hän on ollut Hesarin, oppilaiden Policy-lehden, Iisalmen Sanomien sekä Taloussanomien palkkalistalla. Hän on myös Aalto-yliopistossa ylioppilaskunnan Aino-lehden päätoimittaja. Ylioppilaslehdessä hänen puhelinnumeronsa on 050 339 3033 ja sähköpostiosoite paatoimittaja@ylioppilaslehti.fi.

Helsingin Käpylässä sijaitsevasta Luonnotaidelukiosta vuonna 2006 ylioppilaaksi valmistunut Aurora Rämö on kirjoittanut Hesarin Nyt-liitteeseen. Rämö on Ylioppilaslehden toimittaja. Ylioppilaslehden asioissa hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050 445 0553 ja sähköpostitse osoitteesta aurora.ramo@ylioppilaslehti.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Te olette kakkahousuja — netti ei unohda" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 3 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1278 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , , , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi