⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Te olette kakkahousuja — netti ei unohda

Kasariluvulla televisiossa näytettiin Blackadder-sarjaa, jossa Rowan Atkinson esitti lusmua upseeria 1. maailmansodan eturintamalla. Eräässä jaksossa Blackadderin esimies tuli tupaan runoilemaan: Row, row, row your boat. Gently down the stream. Belts off, trousers down. Isn’t life a scream? Whoa! Siihen Blackadder totesi Fabulous. University education, you can’t beat it. Ylioppilaslehden tekijät Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö varmaan yhtyvät tähän.

25-vuotias Vappu Kaarenoja opiskelee Helsingin yliopistossa valtio-oppia. Hän on ollut Hesarin, oppilaiden Policy-lehden, Iisalmen Sanomien sekä Taloussanomien palkkalistalla. Hän on myös Aalto-yliopistossa ylioppilaskunnan Aino-lehden päätoimittaja. Ylioppilaslehdessä hänen puhelinnumeronsa on 050 339 3033 ja sähköpostiosoite paatoimittaja@ylioppilaslehti.fi.

Helsingin Käpylässä sijaitsevasta Luonnotaidelukiosta vuonna 2006 ylioppilaaksi valmistunut Aurora Rämö on kirjoittanut Hesarin Nyt-liitteeseen. Rämö on Ylioppilaslehden toimittaja. Ylioppilaslehden asioissa hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050 445 0553 ja sähköpostitse osoitteesta aurora.ramo@ylioppilaslehti.

Tagit: , , ,

Tietoa kirjoittajasta