⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tee rahaa netissä tällä ihmeellisellä systeemillä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.13

Tässä on eräs video, joka edustaa niitä turhanpäiväisiä videotutoriaaleja, joita ei kannata katsella. YouTubessa on samankaltaisia kaupusteluvideoita sadoittain. Tällaisten videoklippien ideana on esitellä jotain hienoa systeemiä, jolla voi tehdä rahaa nettisivuilla. Linkittämästäni klipistä löytyy setämies selittämässä tussitaulun edessä kuinka voi lyödä rahoiksi teettämällä sivustoja ja myymällä niitä eteenpäin.

Videossa oleva mies tosiasiassa kauppaa omaa tarpeetonta skeidaansa, jolla rahat nyhdetään pois systeemiin osallistuvilta henkilöiltä. Sen vuoksi tuota, saati muitakaan samanlaisia ihmerikastumiskeinoja ei juuri kannata noteerata. Nuo videot vetävät puoleensa samanlaisia huijareita, jotka kommenttispämmissään julistavat jotain ihmetuotetta, jolla he tekevät satatonnia kuukaudessa tai jolla he saavat tuhansia Facebook-tykkääjiä päivässä jne.

Linkistä löytyvän videon kommenttispämmin kärkipäässä on tällä hetkellä nimimerkki Frank Johnson. Johnson on nyysinyt jostain netistä mallimiehen valokuvan ja laittanut sen YouTube-profiiliinsa. Hän spämmää samaa viestiä, jota toinen samankaltainen huijari, vain nimimerkillä Arthur Donson, on paria tuntia aikaisemmin levittänyt. Itse asiassa videon saamista 568 kommentista ainakin ensimmäiset 100 ovat samanlaisia huijarien jättämiä viestejä.

Videossa huijataan, kommenteissa huijataan. Satoja samanlaisia huijausjuttuja. Noihin ei kannata erehtyä. Sen sijaan jos rahalle on käyttöä, kannattaa ensimmäiseksi hyödyntää säästövinkit ja lukea vaikka kirjoittamani Rahapotti.com-sivuston ohjeita.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta