⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Terveisiä Porvoosta (olin elossa vielä kello 15.54)

Haluan ensimmäiseksi tehdä selväksi, etten ole vielä kuollut fluorivetyhappomyrkytykseen. Sitä näemmä kotikaupunkini Porvoon teollisuusalueelta (Kilpilahdesta) näyttää vuotavan ilmaan.

Onneksi täällä on rankkasade. Ehkä se heikentää nestekaasun leviämistä. Iltalehden mukaan ihmisiä on kehotettu menemään sisätiloihin ja sulkemaan ikkunat. Kello 15 annetussa tiedotteessa, jonka Itä-Uudenmaan pelastuslaitos nettisivuillaan julkaisi, kehotetaan Iltalehden juttua tarkemmin ihmisiä pysymään sisätiloissa, sulkemaan ilmanvaihto, ikkunat ja ovet. Osassa Porvoota on soitettu yleinen hätämerkki. Pelastuslaitos yrittää laimentaa kaasupilveä vesitykein.

Porvoossa muuten järjestetään joulutapahtumia. Voi toki hieman joulufiilistä lannistaa jos porvoolaisia joudutaan lappamaan joukkohautoihin. Porvoon kaupunki on avannut nettisivuillaan hauskan lomakkeen, jolla voi suositella kavereille Porvoota asuinpaikaksi. Miksi tällaisia joulubileitä ja muuttosuosituksia mainostetaan, mutta missään ei kerrota mistä päin Porvoota saa hakea oman kaasunaamarin?

Tsekkiläinen ydinsuojakokonaisuus viitalla. Kuvassa henkilö seisoo valkoista taustaa vasten.
Varusteleka myy tällaisia kamppeita parinkympin hintaan. (Kuvan julkaisemiseen on kysytty ja saatu lupa.)

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta