Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Ohjelma nettisivujen testaamiseen Internet Explorerin eri versioilla

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 13.38

Kuukausien ajan olen hyödyntänyt ilmaista IETesteriä halutessani selvittää, miten nettisivut toimivat tai eivät toimi Internet Explorerin eri kehitysversioilla. IETester sisältää tuoreimpien IE-versioiden lisäksi ikivanhan vitosversion ja kaikki sitä uudemmat. Myös IE10:n esikatseluversio sisältyy satsiin. Tämä ohjelma toimii ohjelmiston tekijöiden listaamien speksien mukaan Windows 7:llä, Vistalla ja XP:llä. Suosittelen tätä softaa. Se ei ole täydellinen eikä bugiton, mutta tuntuu ajavan asiansa. Tiedostokooltaan kompakti ohjelma esitellään tarkemmin My DebugBarin kotisivuilla.

IETesterissä on eräitä ongelmia, jotka saattavat olla vain meikäläisen huonoa säkää, mutta jotka haluan mainita tässä yhteydessä. Ensimmäinen iso ongelma on, ettei useimmissa tapauksissa Internet Explorerin seiskaversio suostu starttaamaan ollenkaan. Toinen pieni riesa on, ettei usein avoinna olevan välilehden päivittäminen onnistu näppäimistön päivitysnapilla, vaan pitää hiirellä käydä klikkaamassa päivitysnappia. Harvakseltaan ohjelma myös tuntuu kaatuvan. Näistä vaivoista huolimatta suosittelen (edelleen) tätä softaa. Se helpottaa nettisivujen tekemistä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ohjelma nettisivujen testaamiseen Internet Explorerin eri versioilla" on saanut pisteet 8,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi