Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Textpattern 4.5.5

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.43

Se, että julkaisujärjestelmä Textpatternin versionumero joulukuun 2012 ja lokakuun 2013 välillä on kasvanut vain pikkuruisen numeron verran, antaa aihetta huolestua. Etenkin kun 4.10.2013 julkaistu Textpatternin versio 4.5.5 esittelee käyttäjän kannalta vain vaatimattomia uudistuksia, olkoonkin niiden uudistusten joukossa PHP-version 5.5 yhteensopivuuden ehostamista ja jQuery-kirjaston versioon 1.8.3 siirtyminen.

Textpatternin version 4.5.4 ja 4.5.5 välillä on edellä mainittujen kahden seikan lisäksi upgreidattu kategorioihin liittyvän nimisekaannuksen aiheuttamia ongelmia, kuvatagien teksteihin on tehty jotain säätöä ja jotain JS-höttöä tehty Textpatternin hallintapaneeliin. Nämä asiat vaikuttavat kovin pieniltä.

Textpatternia tällä hetkellä kehittävät ainakin neljä "kovaan ytimeen" kuuluvaa tyyppiä eri puolilta suurta maailmaa. Lisäksi satunnaisesti tai harvakseltaan hommailevat yhdeksän Emeritus-statuksen saanutta miestä ja naista.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Textpattern 4.5.5" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1302 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi