Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Textpattern 4.5.7

Kirjoitettiin
Päivitettiin 23. syyskuuta 2014 kello 03.32

Kymmenvuotias julkaisujärjestelmä Textpattern sai vuoden odotuksen jälkeen uuden kehitysversion, kun 4.5.7 julkaistiin viime lauantaina. Tuo versio ehostaa Textpatternin kehittäjien mukaan tietoturvapuolta ja yhteensopivuutta PHP:n version 5.5 kanssa. Myös Textile-muotoilukieleen on tehty fiilauksia. Mitään maata mullistavaa 4.5.7 ei tarjoa. Esimerkiksi hakukoneen koodiin tulevat parannukset, käyttöliittymän hienontaminen ja etenkin työnimellä Meta Store kulkeva ominaisuus on vielä tekemistä vaille valmis. Textpatternin koodi siirrettäneen Google Codesta GitHubiin.

Tämä päivitys julkaistiin melko ripeästi sen jälkeen kun CMS:n virallisilla foorumeilla oli julkaistu viestiketju aiheesta "Onko Textpatternin kehittäminen päättynyt?" Enkunkielisessä ketjussa on kahdeksan sivua pohdintaa edellä mainitusta aiheesta. Se avattiin 5.9. Paria viikkoa myöhemmin tuli tieto uuden kehitysversion julkaisemisesta. :-)

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Textpattern 4.5.7" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi