Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Textpatternin lisäosat

Kirjoitettiin
Päivitettiin 27. heinäkuuta 2014 kello 16.11

Ääh! Täällä on kuuma. Niin on varmaan sielläkin. Joskus kun muutin pois mamman padalta hommasin lämpömittarin. Se on vieläkin käytössä. Tällä hetkellä mittarin mukaan lämpöä on 31,3–32,3 celsiusastetta. Mitähän sitä yleensä tällaisella helteellä tehdään? En odota lukijani vastaavan tuohon kysymykseen, sillä…

Helteellähän tietysti koodataan juttuja tietokoneen edessä. Mikäs sen hauskempaa kuin kuulla keskusyksikön tuulettimien ulvovan ja ihmetellä miten tässä kävi näin. Ja tarkoitan sillä tätä kaikkea.

31 asteen reilussa lämmössä, joka on melkein terveen ihmisen ruumiinlämpötila Kummeleiden sketsin mukaan, näppäimistöltäni valmistui useita Textpattern-lisäosia. Niistä pari on graafisia tekstinkäsittelyeditoreita ja yksi Aviarya hyödyntävä kuvankäsittelyliitännäinen. Niistä lisää tässä englanninkielisessä osiossa: kuopassa.net/txp.

Lämpömittari, jonka ylempi rivi kertoo lämpötilan olevan 31,3 ja alempi 32,3.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Textpatternin lisäosat" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1284 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi