⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tilaaminen eBaysta

Olen tilannut muutamia kertoja tuotteita eBay-nettikaupasta maksamalla ostokset PayPalin avulla. PayPal-tilini on puolestaan kytketty Nordean tiliin. Siinä tilissä on puolestaan nettipankki ja nettipankissa vuorostaan sallittu kortin käyttäminen nettimaksujen tekemiseen.

Viimeksi tilasin autoon renkaan keskiökuppisarjan tai jonkin kuppisetin kun huomasin kaaran oikeasta etukulmasta sellaisen irroneen. Neljän kupin sarja maksoi brittipuntina 3,99 ja toimituskulut Suomeen 2,99 puntaa. Hinta oli siis yhteensä 6,98 £ eli jotain 8,5 euroa. Tavaran myyjä on bulgarialainen heppu, joka on saanut 113 kertaa positiivista palautetta transaktioistaan eBayssa.

Ennen kuin laitoin tuotteet ostoskoriin, katsoin tuotesivulla olevasta Postage and payments -välilehdestä toimittaako myyjä tuotteita Suomeen. Samalta välilehdeltä löytyy myös toimituskulut eriteltynä määrän mukaan, sekä mitkä maksutavat myyjä hyväksyy. PayPal on yleensä hyväksytty. eBay ja PayPal ovat jollain tapaa naimisissa keskenään.

Odottelen vielä Bulgarian Sofiasta eilen postitettuja osia. Ne saapunevat ensi tai sitä seuraavalla viikolla. Viimeksi Iso-Britanniasta shoppaamani jutut tulivat reilun viikon toimitusajalla.

Tietoa kirjoittajasta