Tilausansan ja LuxStyle-nettikaupan välille voisi vetää yhtäsuuruusmerkin, tai kaksi yhtäsuuruusmerkkiä jos tehtäisiin koodia vaikka Pythonilla, tai kolmekin yhtäsuuruusmerkkiä jos sitä koodia kirjoitettaisiin PHP:llä. Luin Euroopan kuluttajakeskuksen marraskuussa 2016 julkaisemassa tiedotteessa kuinka LuxStyle puijaa kuluttajan suorittamaan ostostapahtuman päätökseen antamalla sen tapahtumaketjun aikana kuluttajalle vaikutelman siitä, että hän pääsee vain näkemään tuotteen hinnan.
Oiroopan kuluttajakeskuksen tekemän testin mukaan LuxStylen tilausprosessi on pahasti puutteellinen, koska kun LuxStylen nettikaupassa asiakas on valinnut tuotteen, hän menee ilmoittamaan omat yhteystiedot uskoessaan sen jälkeen pääsevänsä näkemään tuotteen hinnan. Hintaa ei siis ole kerrottu muualla. Mutta tosiasiassa tilaustapahtuma on viety päätökseen siinä vaiheessa kun yhteystiedot on kirjoitettu ja nettikaupassa siirrytty seuraavalle sivulle. Asiakas ostaa siis sian säkissä, eikä Euroopan kuluttajakeskuksen mukaan laskua ei tarvitse maksaa. Tilauksen voi reklamoida suomeksi tai englanniksi.
Nykyisin LuxStyle näyttää kertovan tuotteen hinnan ennen yhteystietojen ilmoittamista, joten ehkä he ovat saaneet virkavallalta palautetta ja ryhdistäytyneet. Tai ehkä jokin Facebook-kampanja vie kuluttajan sellaiselle laskeutumissivulle, jossa sitä hintaa ei näy.
Kokemus.infossa asiakkaat kertovat näin ikään:
katsoin facebookin sivustolta että mitä maksaa ja kas kummaa en tilannut tuotetta ja tuli ripsiseerumi 59.85!
— pepito 8.2.2017
Klikkasin facebook mainosta ja tuli paketti kotiin. Palautin kirjeenä. Ilmoitin poliisille ja facebookille.
— huijattu 26.10.2016
Alaikäiselle tyttärelleni tuli paketti kasvonaamiota TILAAMATTA hintaan 75e.
— Mutsi 22.10.2016