Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Tippi taksikuskeille, sillä sellaisia he tarvitsevat

Kirjoitettiin
Päivitettiin 4. kesäkuuta 2019 kello 23.35

Taksitoiminnan vapautuminen sotkee kuvioita, mutta se myös tekee tilaa uusille keinoille hankkia maksavia asiakkaita. Yksi keino on ottaa mallia Uberista. Yksi keino on tehdä taksikyydin tilaamisesta samanlainen verkko-ostos kuin vaikka ruokakassin tilaamisesta kotiovelle. En näe syytä miksei taksia voisi varata nettikaupasta niin, että tilaaja ensin laittaa ostoskoriin haluamansa kilometrimäärän alkaen osoitteesta X (haluamanaan päivämääränä ja kellonaikana), ja sitten menee kassalle, jossa hän voi maksaa kilometrimääränsä nettipankin tunnuksilla.

Ehken ole ajatellut tätä asiaa aivan kaikilta kanteilta, ehkä siinä on vielä jäljellä jotain funtsittavaa kuten rengasvarkaudenestolaitteessa. Jos keksit tuossa, tai tuossa toisessa, ideassa korjattavaa, kirjoitahan palautetta niin laitan sen tämän blogipostauksen loppuun omien pohdintojeni kera.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Tippi taksikuskeille, sillä sellaisia he tarvitsevat" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi