⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

TradeDoubler-kokemuksia

Kirjautuminen TradeDoublerin hallintapaneeliin on asteittain muuttunut hankalammaksi. Suosikkiselaimeni Firefox on jotenkin estynyt kirjautumasta, ja ollut sitä vuoden/vuosien ajan. Myös Opera on blokattu. Onneksi kirjautuminen onnistuu vielä Safarilla.

Kun pääsen kirjautumaan TradeDoublerin hallintapaneeliin, näen siellä Erittely tilin saldosta -sivulla kuinka vuodelta 2009 roikkuu maksamattomia tilityksiä JoyBoots.fi:ltä. Niitä on kourallinen eivätkä ne näytä häviävän sieltä, eivätkä taatusti siirry minun pankkitililleni. Yksi JoyBoots.fi-maksu odottaa myös sarakkeessa Ennakkoon maksetut transaktiot. Tällaiset asiat kummittelevat tilitystä odottavien asioiden luettelossa.

Onneksi vain JoyBoots.fi on toistaiseksi jättänyt maksamatta. Tosin Direct 123 on alkanut näyttää samanlaisia merkkejä — siltä on yksi suoritus kuukauden myöhässä. Kirjoitan nämä asiat tähän muistiin, koska haluan viimeinkin tilityksen tullessa pankkitililleni tarkistaa, ovatko TradeDoublerin tyypit maksaneet mitä heidän järjestelmän mukaan olisi maksettava. Joskus nimittäin luettelosta häviää rahasummia eikä niiden poistoista ilmoiteta tai kerrota. Osa poistoista on ymmärrettäviä, mutta ainakin teoriassa tällainen käytäntö mahdollistaa vilunkipelin.

Tietoa kirjoittajasta