⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

TradeDoublerin leiska uudistui

TradeDoublerin mainosjulkaisijoiden käytössä oleva ulkoasu on vaivihkaa uudistettu. Se on nähdäkseni toimiva uudistus, sillä näen nyt yhdellä silmäyksellä mitkä sivustot ovat viime aikoina tehneet jotain hyödyllistä, mikä on tilin saldo ja miten paljon voin seuraavalla tilityksellä saada pankkitililleni. Aikaisemmin kaikki nämä tiedot olivat klikkausten takana.

Oikeastaan minulla ei ole valitettavaa TradeDoublerin ulkoasu-uudistuksesta. Parempi se on kuin aikaisempi, joka oli kai ollut käytössä aikojen alusta asti. Uudistuksen nurjaksi puoleksi lasken sen, miten helposti nyt näen miten huonosti sivustoni tekevät tulosta. Aikaisemmin pystyin sentään kirjautumishetkellä elättelemään toivoa siitä, että parempaan suuntaan on saatettu mennä.

Toinenkin ehkä muitakin käyttäjiä rasittava seikka voi olla se, ettei uudistuksen jälkeen ole mahdollista löytää sitä lomaketta, jolla voisi liittää uuden sivuston mainosjulkaisijaksi. Esimerkiksi nyt olisin halunnut lisätä tämän Kuopassa.netin tiedot järjestelmään. Sitten olisin lisännyt nyt lukemasi blogipostauksen loppuun affiliatelinkin, jossa olisin kehottanut liittymään TD:n jäseneksi. Jos olisit liittynyt, olisin ehkä saanut siitä vastineeksi vähän kolikoita. Aina ei voi voittaa. ;-)

Tietoa kirjoittajasta