Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

TradeTrackerissa mainostaminen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 7. kesäkuuta 2014 kello 23.55

Tutustuin TradeTrackeriin vuoden 2010 puolen välin puolella, joten siitä kertyneet kokemukset siitä eivät yllä yhtä kauas kuin TradeDoublerin suhteen. Olen todennut tupla-T:n olevan ainakin mainosten julkaisijalle ihan toimiva työkalu. Mietinkin nyt kannattaako kokeilla mainostajaksi ryhtymistä, sillä eräät sivustoistani voisivat tuottaa paljon nykyistä enemmän mikäli ne päätyisivät sopivan yleisön verkkokalvoille.

Harmi kun TradeTrackerista ei ole juurikaan käyttäjien, ja juurikin mainostajien, tekemiä arvosteluita. Nähtäväksi alankomaalaiset tykkäävät siitä, mutta eipä tuo Googlen käännöspalvelukaan tunnu saavan tuosta vokaalihurmoskielestä tolkkua. Jos olet käyttänyt TradeTrackeria, olisi hienoa jos jakaisit kokemuksiasi kommentoimalla alle tai kirjoittamalla niistä palautelomakkeella.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 25. tammikuuta 2012

Siellä on suomalaisia firmoja ihan hyvin sisällä, ainut vaan että niin paljoa en ole saanut että olisin saanut koittaa rahan nostoa sieltä. Mitään pahaa sanottavaa ei vielä ole ainakaan tullut vastaan.

Tradedoubler hyrrää kanssa ja kivasti toimii sekin. Eipä ole siitäkään mitään ihmeellistä sanottavaa – ainakaan vielä.

Adsense taas perinteisesti feilas ja lukitsi tilin… Huijattu mukamas sitä… Ei auttanut selitykset eikä mitkään… Tiedä häntä.

Petri kirjoitti 25. tammikuuta 2012

Kiitos kommentista! Tuo AdSensen kanssa käynyt kämmi voi olla korjattavissa jos lähetät sähköpostitse jonkun selvennyksen mitä arvelet tapahtuneen sinne asiakaspalvelun luettavaksi…

Marko kirjoitti 25. tammikuuta 2012

Laitoin, mutta ei auttanut :D

Minkä mainosfirman kautta sinulla on noita mainoksia – ovelasti olit piilottanut tuon bannerin linkin omaksi linkiksesi ;)

Petri kirjoitti 25. tammikuuta 2012

Tuo on todella harmillista, koska samalla nimellä ei voi ymmärtääkseni luoda uutta tiliä AdSenseen, joten se ovi on luultavasti sulkeutunut lopullisesti.

Tuo sininen banneri on Guava Mediasta. Linkin osoitteen virittämisestä olen kirjoittanut ohjeita tänne näin. :-]

Marko kirjoitti 25. tammikuuta 2012

En voi enää adsenseen tehdä tiliä itselleni. Eivät uskoneet millään ja en jaksanut taistella. Harmi, että sinne meni jokunen kymppikin. Olin kuullut kauhutarinoita tuosta, mutta nyt kävi omalle kohdalle.

Pitääpä tutustua Guava Mediaan, luotettavakin?

Petri kirjoitti 26. tammikuuta 2012

Onneksi tuolle Googlen systeemille on paljon vaihtoehtoja, kuten juuri se Guava Media, joka on luotettava firma vaikkakin se taitaa toimia ulkomailta käsin. Sillä ei taida olla toimistoa Suomessa. Guavassa on paljon kamppiksia eri aiheista.. :-)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi