Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Trelloa käytetään Rising Storm 2:n kehityksessä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. joulukuuta 2016 kello 06.46

Trello on sellainen nettiselaimella toimiva jääkaapin ovi, johon voi laittaa kiinni kortteja vähän niin kuin magneetilla. Käyttäjät voivat lukea kortteja ja kommentoida niitä ja sillä tavalla ilmeisesti jokin monimutkainen projekti, kuten tässä tapauksessa 1. persoonan räiskintäpeli Rising Storm 2, voidaan saada julkaisukelpoiseksi. Rising Stormin kehittäjät paljastivat äsken Closed Beta -kehitysvaiheen puuhalistan Trellossa.

Siellä on muun muassa kortteja niistä asioista, jotka halutaan saada valmiiksi ennen julkaisua. Niihin kuuluu pelikenttä, jossa koulutetaan helikopterilentäjiä. Toinen homma on SDK, eli kehitystyökalu, jolla fanit voivat tehdä esimerkiksi omia kenttiään. Lisäksi puuttuu opetusvideoita, DX11-tuki, hyvin laajojen monitorien tuki, lopulliset pelihahmojen äänet ääninäyttelijöiltä, (Steam-)palkinnot, sekä nettiselaimella toimiva pelin hallintapaneeli. Se on luultavasti tarkoitettu peliserverien ylläpitäjille.

Trellon korteissa on myös peliyhteisön esittämiä ehdotuksia. Niitä on kolme:

  1. 3D-positionaalinen VOIP
  2. Moninpelikampanja
  3. Track IR -tuki

Eräitä asioita muutoslokissa päivämäärällä 8.12.2016

  • DP28-konekivääri lisättiin NFL-joukkueen konekivääririehujille.
  • Kun joukkueen käytössä oleva tunneli tuhotaan, kuluu 30 sekuntia ennen kuin uuden voi ”loitsuta”.
  • Kompassissa näkyy nyt myös pelaajien spottaamaat tunnelit
  • Uudet äänet mm. pelihahmojen kävellessä, luotien napsahdellessa ympärillä ja kun savukranaatit tussahtavat käyntiin.
Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Trelloa käytetään Rising Storm 2:n kehityksessä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1279 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi