Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Turun puukotustapauksesta voi kehittyä painajainen globalisteille

Kirjoitettiin
Päivitettiin 19. elokuuta 2017 kello 10.27

Mirror.co.uk uutisoi Turussa tapahtuneen terroristiteon, jonka tekijöiksi epäillään kolmea veitsin aseistautunutta hyökkääjä. Heidän väitetään huudelleen rauhan uskonnon sanomaa ja veitsittäneen siinä hurmassa viittä naista ja yhtä miestä. Yksi uhreista on saattoi olla naisen mukana ollut vauva. Tällä hetkellä Suomen media ja poliitikot ovat rähmällään rukoilemassa, että eihän vain hyökkäys ollut muhamettilaisten tekemä. He niin kovasti, niin kovasti, toivovat — tarvitsevat! — sen olevan valkoihoisten suomalaisten kätten jälkeä. Mikäli veitsi-isku on muhamettilaisten työtä, tulee uutisväki ja poliittinen eliitti sanomaan seuraavaa: kyseessä oli yksittäistapaus ja nyt on aika surra, ei osoitella sormella ketään, ja että asioihin tulee varmasti muutos. Tosiasiassa, kuten Lontoon muhamettilainen pormestari sanoi siellä Lontoossa tapahtuneen terroriteon jälkeen, lopputulos on tämä: ”terroritekojen uhka ja varsinaiset hyökkäykset ovat osa suuren kaupungin elämää”.

Päivitys 19.8.2017 klo 10.21: Presidentti.fi-sivustolla on Sauli Niinistön nimissä julkaistu tällainen lausunto: Turun iskut ovat järkyttävä ja raukkamainen teko. Haluan kaikkien suomalaisten puolesta esittää syvimmät osanottoni uhreille, heidän omaisilleen ja läheisilleen. Silmittömän väkivallanteon motiivit ja taustat ovat vielä selvittämättä. Selvää kuitenkin on, että isku koskettaa syvästi meitä kaikkia. Viranomaiset ja valtiojohto tekevät kaikkensa, jotta jokainen suomalainen voi olla ja voi tuntea olevansa turvassa. Tuo on tyypillistä sanahelinää, jota voi odottaa henkivartijoiden ympäröimältä mieheltä. Hän ei uskalla nimetä ongelman syytä eikä kerro mihin toimenpiteisiin ongelman korjaamiseksi tullaan ryhtymään.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Turun puukotustapauksesta voi kehittyä painajainen globalisteille" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi