Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Työttömyysotsikoinnin tilastoharha

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.14

WordPress.com-blogissa Upeaa työtä julkaistuun kirjoitukseen ei voi kommentoida muuten kuin rekisteröitymällä ja kirjautumalla WordPressin käyttäjäksi. Olen jo sinne kertaalleen tunnarin tehnyt enkä toista viitsi luoda, ja koska en pääse kirjautumaan em. blogiin, julkaisen kommenttini omassani.

Huonot uutiset menevät kaupaksi ja huonot uutiset jäävät ihmisten mieliin. Sen takia missä tahansa uutislähetyksessä hyviä uutisia nähdään vain ns. loppukevennyksessä ja valtaosa lähetysajasta pureutuu siihen kuinka jossain päin maailmaa ‘shit has hit the fan’. Samaan tapaan uskon ihmisten olevan mieluummin hanakampia ajattelemaan, kuinka juuri nyt kansan työllisyysasiat eivät ole kovin hääppöiset, sillä jengi ei osaa tai viitsi funtsia kuinka työllisyystilanne on pitkässä juoksussa vain paranemaan päin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Työttömyysotsikoinnin tilastoharha" on saanut pisteet 5,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi