Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Ukkelijengin blogi ja muita suosituksia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 20. elokuuta 2014 kello 01.47

Netissä on tsiljoona blogia ja nettisivustoa, joten voi olla hankala tonkia sieltä esiin helmiä. Katson minussa olevan hieman herkullisten blogien tryffelisian vikaa, ja siksipä haluankin kehottaa tutustumaan Ukkojengin blogiin. Se on huolimatta americcalaistyylisistä kuvituskuvistaan osoittautunut sisältävän hyödyllistä informaatiota. Esimerkiksi kirjoitus Kevytyrittäjän Markkinointikirja on erinomainen. Ukko.fi:n lisäksi suosittelen ulkomaista tuotantoa olevaan Local Fameen ja 123 Print UK:n blogiin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Ukkelijengin blogi ja muita suosituksia" on saanut pisteet 8,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1303 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Olli Kopakkala kirjoitti 22. elokuuta 2014

Kiitos maininnasta!

Mielellään vaihdetaan kuvituskuvat kotimaisempiin. Osaatko vihjata jotain palvelua jostain saisi suomalaisia tai ainakin pohjoismaisia kuvia kohtuuhintaan?

Petri kirjoitti 23. elokuuta 2014

Eipä kestä. :-) En harmikseni tiedä sellaisia kuvapankkeja tai muita, joilta löytyisi sellaista aineistoa.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi