Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

UPS soittaa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.07

UPS soittaa kyllä, DHL ei soita. Tilasin Saksasta tietokoneen keskusyksikön. Se lähetettiin kotiinkuljetuksena UPS:n kautta. Noin 1,5 tuntia ennen toimitusta kuriiri soitti ja tiedusteli, sopiiko toimitushetki. Sopi kyllä. Eli tällainen infoisku teille, jotka googletatte esimerkiksi UPS on perseestä tai jotain muuta yhtä tyylikästä. Minulla ei ole UPS:stä poikkipuolista sanaa sanottavana. DHL toimittaa myös ihan hyvin, mutta heikäläisten kuljetusmies ei telefoonaa ennen toimitushetkeä vaan käy yksinkertaisesti kääntymässä ovella ja jos se ei seesamaukene 30 sekunnissa, lähtee seuraavaan kohteeseen.

Tietoa kirjoittajasta

"UPS soittaa" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1291 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Martti Laine kirjoitti 2. syyskuuta 2012

Itsekin olen usein tilaillut netin kautta kaikenlaista, ja UPS on toiminut kivasti. Soitto etukäteen on hyvä, itselläni se tosin sattuu aina kouluaikaan, joten en ole ihan joka kerralla huomannut edes vastata.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi