Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Uusi trendi blogikirjoitusten, YouTube-videoiden ym. julkaisujen otsikoissa kävijöiden houkuttelemiseksi: tätä et tiennyt

Kirjoitettiin
Päivitettiin 27. tammikuuta 2016 kello 03.19

Kun blogipostauksen tai esimerkiksi YouTubessa videon julkaissut heppu haluaa houkutella kävijän klikkaamaan klipin tai kirjoituksen auki, julkaisun otsikossa voidaan väittää, ettei lukija tai katselija tiedä kaikkea tietämisen arvoista kyseessä olevasta asiasta. "Tätä et tiennyt" on ehkä tehokkaampi tapa saada joku klikkaamaan julkaisu auki kuin jos sen sijaan kysyttäisiin: "Tiesitkö tämän?" Kun väitetään, ettei joku tiedä jotain, se antaa vaikutelman niin kuin otsikon takaa voisi löytyä jotain hyödyllistä informaatiota. Usein se väite ei pidä paikkaansa. Niin kuin nyt. Luit tänne asti vain sen takia, että luulit löytäväsi jonkun arvokkaan tiedonjyväsen. :-)

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Uusi trendi blogikirjoitusten, YouTube-videoiden ym. julkaisujen otsikoissa kävijöiden houkuttelemiseksi: tätä et tiennyt" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi