⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Varastettu urheus

Ensimmäiseksi on melkein, tai ei edes melkein, vaan ei täysin melkein ollenkaan pakko sanoa: Google Translaten suomenkielinen nimi on nyt virallisesti Google Kääntäjä. Isolla Kääntäjällä. Tämän jälkeen on hyvä mainita, että enkunkielinen sana "valor" on Google Kääntäjän mukaan suomeksi "urheus". Urheus liittyy tähän kirjoitukseen ainakin puoliksi (50 prosenttia), sillä haluan mainita sellaisen termin kuin "stolen valor" eli "varastettu urheus".

Yhdysvalloissa joillain alueilla on rikollista väittää ansainneensa joitain mitaleita tai arvonimiä. Erityisen suosittua vaikuttaa olevan Navy SEAL -erikoisjoukkoihin kuuluminen. Tai siis väittäminen, että kuuluu tai on kuulunut niihin. Suuressa maassa on kaikenlaisia. Myös niitä klassisia latvakakkosiakin, jotka rakentavat huolellisesti sellaisen valeidentiteetin, jossa he ovat suuria sotasankareita. Hankkivat mitaleita ja pukuja. Jotkut nähdäkseni tekevät niin tehdäkseen hyvän vaikutelman mahdolliseen työnantajaansa, osa haluaa tehdä vaikutuksen tytteleihin.

Noita valehylkeitä ja muita urheuden varastajia paljastaa työkseen ja huvikseen ainakin yksi pariskunta. Heillä on YouTubessa-kanava Buds131. Tuolla kanavalla mainostetaan nykyisin paljon muitakin juttuja. Paljastusvideot on usein otsikoitu tyyliin Phony Navy SEAL of the Week.

Tietoa kirjoittajasta