Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Varusteleka myi asbestia sisältäviä kaasunaamareita — hupsista!

Kirjoitettiin
Päivitettiin 2. elokuuta 2017 kello 05.13

Inttitavaran erikoisliike Varusteleka haluaa takaisin myymänsä neuvostoliittolaisten kaasunaamarien GP-5 ja PDF-2 suodattimet. Sellaiset ylijäämätuotteet sisältävät Työterveyslaitoksen mukaan asbestikuituja ja ne ovat siten vaarallisia hengelle ja terveydelle. Hupsista!, toteaa Varusteleka nettisivullaan julkaisemassaan tiedotteessa. Asbestiyllätyksestä kertovaa uutista on jaettu Varustelekan Facebook-sivuilla yli tuhat kertaa.

Facebookissa on tullut huimasti kommenttejakin, kuten odottaa sopii. Eräs niistä on Taneli Jänkäseltä. Jänkänen kertoo käyneensä Päijät-Hämeen keskussairaalassa alettuaan yskimään verta. Tutkimuksissa hänellä todettiin laajalle levinnyt ”ei-pienisoluinen keuhkosyöpä”. Sillä, onko kyseessä tositarina vai onko kyse vain infantiilista leukailusta, ei ole oikeastaan väliä, sillä tuo kohtalo voi hyvinkin tulla vastaan jollekulle Varustelekan tuotteen sisäänhengittäjälle.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Varusteleka myi asbestia sisältäviä kaasunaamareita — hupsista!" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi