⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Verkkokauppa.comin tuuletin

Kirjoitettiin
Päivitettiin 7. elokuuta 2014

Domesto Smart Fan taisi vielä eilen olla Verkkokauppa.comissa 12,9 euron arvoinen. Sillä hinnalla sen ainakin minä ja kymmenet muut olivat ostaneet. Tänään tuotteen hintaa on nostettu. Nyt se on 19,9 euroa. Hintaa nostettiin siis kolmasosan, tasan seitsemän euroa. Sinänsä ei mitään erikoista tuossa, sillä on kuuma ja tuotteelle on varmasti kysyntää. Harmi vain kun tuote on huono.

Olen ehkä hieman nörtti tyyppi. Sain itse asiassa yläasteella ollessani eräältä tytöltä sellaisen tekstiviestin, jossa todettiin edellä mainittu. Siihen liittyi myös pääni katkominen. Muistan sen olleen huvittava uhkaus, koska sen esittäjällä oli iso pää. (Tähän yhteyteen suunnittelin kirjoittavani jotain, joka liimaa tuon nörttivaiheen ja anemometrin yhteen.) Joka tapauksessa aion tässä kirjoitella pienestä Domeston tuulettimesta. Käytössäni on eBaysta kympillä ostama "anomomeetteri". Se mittaa kuinka nopeasti ilma virtaa laitteen kärjessä olevan tuuletinritilän läpi.

Kun osoittelin Anemometerillä (se lukee laitteen etupuolella) Verkkokauppa.comista tilaamani Domesto Smart Fanin etupuolelle laitteen hurratessa täyttä vauhtia, sain lukemaksi suurimmillaan 3,9 metriä sekunnissa. Erityisen hauskaksi tilanteen teki se, että kesken mittaustulosten koskematta laitteeseen se lakkasi tuulettamasta. Nyt se näyttää taas piristyneen.

Tuulettelen myös Severinin pöytätuulettimella. Siitä lähtee täydellä teholla 6,5–6,9 metriä sekunnissa. Molemmat tuuletuslaitteet ovat suunnilleen saman kokoisia. Severinistä lähtee enemmän ääntä. Ja anemomeetterin mukaan täällä on 31,4 astetta plussan puolella.

Domesto Smart Fania ei kannata ostaa. Jos tuulettimella on yksi ominaisuus, joka sillä pitäisi olla, se on kyky tehdä tuuletuspitoisia asioita. Tällä tuotteella ei ole sitä ominaisuutta. Lisäksi se on epäluotettava. Se on laite, joka teeskentelee olevansa tuuletin.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta