⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tämän vuoden paras pressitiedote FilmMe Groupilta

Olen aivan varmasti selitellyt tätä asiaa aikaisemminkin, mutta kertaus on kertausten äiti, joten: ePressi.com on saanut sähköpostiosoitteeni jotakin kautta. Olen ehkä ilmoittanut sen sinne, tai se on poimittu joltain nettisivustoltani. Sain juuri hauskan mediatiedotteen. Se muuttuu sitä hauskemmaksi mitä useammin sen lukee. Laitan sen kokonaisuudessaan tähän alle otsikkoineen lihavointeineen.

FilmMe sai miljoonasijoituksen Chilestä

Automaattisen videokamerajärjestelmän kehittänyt FilmMe Group Oy sai miljoonasijoituksen Chilestä. Sijoittajana toimii chileläis–kiinalainen Le Chi Le Ventures. Sijoitettava summa on peräti 4,1 miljoonaa.

FilmMe Groupin toimitusjohtaja Tapio Koivukangas on sitä mieltä, että tämä on erittäin hieno homma. Tämä on erittäin hieno homma, sanoo toimitusjohtaja Koivukangas.

Summa maksetaan kokonaisuudessaan Chilen pesoina. Nykykurssin mukaan määrä on n. 54 000€.

FilmMe Groupin toimitusjohtaja Tapio Koivukangas ei ole enää sitä mieltä, että tämä on erittäin hieno homma. Tämä ei ole erittäin hieno homma. Odotimme kieltämättä hieman enemmän kun kerta miljoonasijoituksesta puhuttiin, mutta oppia ikä kaikki, sanoo toimitusjohtaja Koivukangas.

FilmMe Group aikoo sijoituksellaan toteuttaa pitkään odotetun työntekijöiden kevätreissun Peruun.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta