⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

"What is wrong with you, Abu Hajaar?"

Kirjoitettiin
Päivitettiin 1. maaliskuuta 2017 kello 11.10

Know Your Meme -sivuston Abu Hajaarista kertova tietosivu teki oikeastaan jo 10 kuukautta sitten tämän blogimerkinnän redundantiksi eli tarpeettomaksi. Tuo tietosivu perustuu Vice Median vuonna 2016 haltuunsa saamaan videoklippiin. Se videoklippi ilmestyi Vicen YouTube-kanavalla vuosi sitten. Siinä videossa, josta muuten on tehty Frendit-parodia, ja toinen Benny Hillin tunnussävelmää hyödyntävä parodiavideo, kertoo eräästä terroristista. Sen erään terroristin nimi on Abu Hajaar. Hän oli yksi panssaroidun, katottoman pakettiauton kyytiin kavunneista terroristeista. He hyökkäsivät kurdien asemia vastaan. Epäonnistunut hyökkäys kuvattiin jollakin videokameralla, ehkä GoProlla. Tuo video meni viraaliksi pari vuorokautta sen ilmestymisen jälkeen.

Abu Hajaar tulitti auton lavalta kavereidensa kanssa kurdien asemia MG3:lla tai jollakin samannäköisellä konekiväärillä. Hajaarin seuralaiset tuona toiminnantäyteisenä itsarimissiopäivänä eivät olleet tyytyväisiä, kun Hajaarin kuumat hylsyt ropisivat heidän silmilleen. Abun lisäksi kyydissä oli kaksi muutakin miestä. Heistä keskimmäinen, Abu Abdullah, meinasi useaan otteeseen tuhota koko konkkaronkan ampumalla RPG:llä päin helvettiä. Lopulta panssaroidun pakettiauton taival päättyi, kun kurdien RPG tai vastaava iski auton etuosaan ja tappoi kuljettajan. Saman kohtalon oli kokenut vain paria minuuttia aiemmin toinen panssaroitu paku.

Abu Hajaar ja kaksi muuta lavalla ollutta miestä eivät halunneet päästä taivaaseen, joten he päättivät kieriä aavikolla takaisin siihen suuntaan mistä olivat tulleetkin.

Kameramies (Abu Ridhwan) sai videon lopulla osuman.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta