Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Näppäimistön nopeuttaminen Windowsissa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.33

Tämä kikka toimii ainakin Windowsin seiskaversiossa, luultavasti myös Vistassa ja sitä vanhemmissa. En tiedä mikä on sitsuatsiooni Windows 8:ssa, mutta eiköhän sieltäkin löydy samankaltainen asetus, jolla näppäimistön naputtelun voi säätää hypernopeudelle.

Näppäimistön naputtelemisen voi tehdä Windowsissa miellyttävämmäksi menemällä Control Panel → View devices and printers → valitse näppäimistö → klikkaa sen kuvaketta hiiren oikeanpuoleisella napilla → Keyboard Settings. Tuosta kohdasta voi säätää sitä miten nopeasti esimerkiksi peruutusnappi eli backspace reagoi. Samaan tapaan voi valita miten pitkä viive on, että alkaa syntyä kirjaimen/merkin toistoja, kun painetaan jotain nappia pohjassa.

Sitten vielä rahavinkki: näppäimistön nappien allehan voisi ujuttaa jonkun kalvon tai pinnan, jonka liikuttaminen luo sähkövirtaa hiukan samaan tapaan kuin vaikka AW Energyn WaveRoller. Maailmassa on miljoonia nörttejä rämppäämässä näppäimistöä tälläkin hetkellä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Näppäimistön nopeuttaminen Windowsissa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi