Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Wollt ihr den totalen Krieg?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. joulukuuta 2015 kello 19.06

Propagandaministeri Joseph Göbbels tai Goebbels sai Saksan kansalta mandaatin kaikkeen siihen hävitykseen ja tuhoon, joka maata pian seurasi, kun hän piti puheen elävän yleisön edessä vuonna 1943. Hän kysyi läsnä olleilta haluavatko he totaalista sotaa. Yleisö antoi myöntymyksen hurrausten ja heilausten kera. (Tietenkin paikalle saapuneet henkilöt opastettiin käyttäytymään tietyllä tavalla, ja tietenkin tapahtuman dokumentoinut kameratiimi osasi filmata yleisön suosionosoitukset juuri kun maan kansallislaulu ryhtyi soimaan. Propagandaa parhaimmillaan.) Myös Suomen kansa on antanut mandaatin monikulttuurisuuden harjoittamiselle. Sen puolesta on järjestetty mielenosoituksia. Tuhannet ihmiset ovat marssineet nyrkit pystyssä Suomemme kaupungeissa tavoitteenaan hiljentää asiain kehitystä vastustavat järjen äänet. Hullunmyllylle on siis annettu suostumus. Minkäs teet. Tarvitsemme useampia August Landmesserereitä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Wollt ihr den totalen Krieg?" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1302 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi