Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

WordPressin galleriasta CSS pois

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.44

WordPressin [gallery]-tagilla sivuun tai artikkeliin lisätyt kuvat saavat CSS-merkkausta osakseen. Tässä on yhden rivin koodivinkki, jolla sivupohjasta saa kyseisen jutun poistettua. Onpa taas älyttömän hankalaa esittää yksirivinen asia selkokielisesti. Ehkä siis päätän tekstin kirjoittamisen tähän ja laitan koodin esille. Koodi menee WP-teeman sisältä löytyvään functions.php-tiedostoon.

Koodi

add_filter('use_default_gallery_style','__return_false');

Ei pitäisi olla väliä laitetaanko tuo koodi tiedoston alkuun, keskelle vai loppuun, kunhan se ei mene esimerkiksi jonkin funktion sisälle.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"WordPressin galleriasta CSS pois" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1302 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi