⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

YouTube-videoiden kaupallistaminen ↘

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. helmikuuta 2018

16.1.2018 ilmoitimme YouTube-kumppaniohjelman uusista kelpoisuusvaatimuksista. Kun kanavan videoita on katsottu vähintään 4 000 tuntia viimeisen 12 kuukauden aikana ja kanavalla on vähintään 1 000 tilaajaa, kanava tarkastetaan ohjelmaan liittymistä varten. Lue lisätietoja YouTube Creator ‑blogista.

Lainaus on peräisin YouTuben Creator Studiosta. (Creator Studio on videokanavan hallintapaneeli.) Lainauksessa oli linkki youtubelaisten blogiin. Siellä kirjoitetaan palvelusta haluttavan tehdä sellainen, etteivät ”pahat toimijat” voi vahingoittaa sellaisia luovien ja originaalien videoiden tekijöitä, jotka ansaitsevat elantonsa tubettamalla. Uusimmat rajoitukset ovat väitetysti huolella harkitut yhteisön edustajien kanssa.

Alkaen päivämäärästä 20.2.2018 sellaiset videokanavat, joilla on alle 1000 tilaajaa ja alle 4000 katselutuntia viimeisen vuoden aikana, eivät enää voi monetisoida YouTube-videoitaan. Mikäli edellä mainitut ehdot täyttyvät, palvelu tulee automaattisesti harkitsemaan videoiden kaupallistamista.

Näistä muutoksista kertova blogipostaus on täyttynyt sadoista kommenteista, joissa kaikissa ruinataan muita tilaamaan heidän YouTube-kanavansa. Se on hyvä esimerkki siitä millaiseksi touhu on YT:ssä degeneroitunut. Sanaakaan asiapitoista sisältöä ei kommenteista löydy.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta