Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Päivä jona Suomen puolustusvoimat antautui

Kirjoitettiin
Päivitettiin 27. maaliskuuta 2015 kello 13.36

Ei riittänyt 22 000 palveluksessa olevaa toimijaa, ei riittänyt 354 000 ukosta koostuva reservi. Päivämäärä 20.3.2015 on se, jolloin Suomen puolustusvoimat alistui vihollisen tahdolle. Puolustusvoimat nosti kädet pystyyn, kun erään uskonnon sanomaa levittävä terroristijärjestö niin komensi. Asiasta kertoo tarkemmin esimerkiksi Iltalehti uutisessaan Afganistanissa palvellutta henkilöä uhkailtu — sotilaspukua kehotetaan välttämään. (Aiheeseen liittyvää: siitä uutisesta suljettiin Facebook-kommentointi.)

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Päivä jona Suomen puolustusvoimat antautui" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi