Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Punainen Valpo 2.0

Kirjoitettiin
Päivitettiin 4. kesäkuuta 2019 kello 23.39

Sain sellaisen uutisotsikon, joka kuului jotakuinnii nii, että ”Suomeen on syntynyt ääriajattelun alamaailma, sanoo Supon pomo”. En ole lukenut tuota uutista. En edes tiedä mikä on sen dinosaurusmedian nimi, joka tuon jutun julkaisi. Uskon kuitenkin pääpiirteittäin tietäväni mistä uutisessa kerrotaan, koska pressi on Suomenmaassa hyvin vasemmistolaista. Pressiväki muodostuu sellaisista halaajista, jotka joskus halaavat setä Stalinia, joskus jotain multikultin toteemipaalua. He odottavat muidenkin halaavan sitä samaa asiaa. Ja uhraavan sille. (Veriuhrit ovat parhaita.) Pressiväki on ihan samanlaista myös Yhdysvalloissa — olen huomannut — jossa halataan Clintoneita huolimatta siitä, että he ovat aiheuttaneet toimillaan kansalaistensa väkivaltaisia kuolemia, pesevät miljuunittain dollareita säätiönsä kautta, harrastavat seksiturismia ja muuta sellaista. Okei, okei, eihän sinulla ole koko päivää aikaa! Asian ydin on: uutinen kertoo kuinka Supo paheksuu väärinajattelijoita. Tänään väärin ajattelevat ovat ”ääriajattelijoita” ja he kuuluvat ”alamaailmaan”. Haluatko sinä ajatella väärin? Et varmasti. Entä haluatko kuulua alamaailmaan, olla niin kuin jokin hiton rikollinen? Et varmaan. Mutta jos haluat olla kuin se mies, joka ei heilannut hitleriläisten kokoontumisajoissa, joudut sietämään kaikenlaista. Joudut sietämään myös sen, että sinua kutsutaan ääriajattelijaksi, alamaailmaan kuuluvaksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Punainen Valpo 2.0" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi