⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"domainsite"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla domainsite, merkityt blogikirjoitukset.

Domainsite yhdistetään Name.comiin

Lähinnä nettisivujen osoitteiden rekisteröimispaikkana toimiva Domainsite.com tiedottaa yhdistyvänsä Name.comin kanssa 13.11.2014. Domainsite.com on jo entuudestaan ollut osa Name.comia, mutta näemmä nyt on päätetty dumpata ensin mainittu ja siirtää sieltä vanhat asiakkaat Name.comin puolelle. Vanhat Domainsiten asiakkaat voivat jo nyt yhdistää tilinsä Name.comiin ja hyödyntää muutamia tarjouksia. Esimerkiksi webhotellin voi saada puoleen hintaan, minkä tahansa SSL-sertifikaatin 30% alennuksella ja eräiden uusien domainien rekisteröinteihin 20% alennuksen.

Lue kokonaan…

Uusien domainpäätteiden vyörytys jatkuu

Olin paria päivää vajaat kuukausi sitten kirjoittanut blogimerkinnän GoDaddyn uusien domainpäätteiden hinnoista (löytyy täältä), ja esittelin siinä mielestäni 23 suomalaisille käyttäjille kiinnostavinta domainpäätettä. Nyt näen Name.comissa yhteensä 73 uutta domainien päätettä ennakkovarausvaiheessa. Osa niistä on tietenkin samoja kuin GoDaddyn katalogissa. Joukossa on erittäin fantsuja päätteitä, kuten .vodka ja .xyz.

Lue kokonaan…

DomainSite hakkeroitu

DomainSite uutisoi lähettämässään sähköpostitiedotteessa uskovansa erään suuren asiakkaansa käyttäjätilin joutuneen hakkeroiduksi. Sen paljastumisen myötä DomainSitelle paljastui, että myös muiden asiakastilien tietoja, kuten käyttäjänimet, sähköpostiosoitteet, kryptatut salasanat ja myös luottokorttien kryptatut tiedot ovat voineet livahtaa luvattomiin käsiin. DomainSiten käyttäjille lähetetyssä viestissä on linkki, jolla voi vaihtaa käyttäjätilissä olevan salasanan uuteen.

Lue kokonaan…