⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"eezy"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1365 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla eezy, merkityt blogikirjoitukset.

En voi enää suositella Eezyä, iiik! (Ei ole linkkibaitti.)

Päivitys elokuussa 2023: itse asiassa on mahdollisesta mahdollista suositella Eezyä, ja teen sen mielelläni. Käytä koodia 00033583 saadaksesi rahanarvoisen alennuksen kun laskutat yli tuon laskutuspalvelun kautta vähintään tonnilla. Huomioi, että alla mainitut tiedot ovat 3-4 vuotta vanhoja, joten ne eivät monilta osin enää pidä paikkaansa. Pidän ne tässä paikassa esillä voidakseni myöhemmin plärätä tekstiä ja katsoa onko esim. etukoodin rahallinen arvo kehittynyt parempaan suuntaan.

Lue kokonaan…

Conttori

Laskutusosuuskunta Eezy avasi Helsingin Hakaniemeen Conttorin. Sieltä voi varata arkipäiväksi (ajalle 7–21) yhden työpisteen kuukaudeksi 180 eurolla, tai sitten ”popup”-tapaan ilman varausta 60 eurolla. Se popuppivaihtoehto tarkoittanee, ettei työläinen voi työpäivää ennen tietää mihin pisteeseen hän sijoittuu. Myös Porvoossa on samansuuntainen juttu, nimittäin CoSpace. Se on vanhassa Osuuspankin järeäseinäisessä kivitalossa sijaitseva toimisto. CoSpacesta voi varata kuukaudeksi kiinteän työpisteen hintaan 313 €, tai päiväksi 24 eurolla. Sellainen työpiste on käytettävissä arkipäivänä kello 8–17. Suomessa on useiden vuosien ajan ollut sellaisia hackerspaceja, sellaisia pieniin projekteihin tarkoitettuja liitereitä. Conttori ja CoSpace molemmat on tarkoitettu konttorityöhön. Ei ole yksinkertaisesti fyysisesti mahdollista olla linkittämättä tällaisen blogimerkinnän yhteydessä The Officen sketsiin, joten.

Lue kokonaan…

Eezy hyväksyy digitaalisetkin verokortit

Laskuttaminen Eezyn kautta muuttuu houkuttelevammaksi, sillä päätoimen verokortin voi jatkossa toimittaa heille digitaalisesti. Lisäksi pikapalkanmaksun (EezyExpressin) palvelumaksu laskee vähän. Aikaisemmin tuo laskutusosuuskunta oli hyväksynyt skannattuja kopioita vain sivutuloverokortista, mutta verottajan nyt tekemän muutoksen jäljiltä Eezyyn voi lähettää päätoimen verokortinkin joko PDF-formaatissa tai kuvatiedostona.

Lue kokonaan…

Juha haluaa töihin päiväksi

Sain hyvän sähköpostiviestin. Viestin lähettäjä kertoo ottaneensa tavoitteekseen etsiä itselleen 250 eri työpaikkaa. Hän haluaa työskennellä kussakin niistä yhden päivän. Tavoitteena on vieläpä tarkemmin sanottuna työskennellä 250 eri ammatissa yhden päivän ajan. Työpäiviensä tapahtumista hän kirjoittaa blogiinsa. Se löytyy täältä. Sinne on tullut 30 päivän ajalta kuvauksia ja kertomuksia. Mukana on esimerkiksi Eezy-osuuskunta, Varusteleka, Suunto, Malminkartanon Autohuolto Oy, sekä hostingpalveluja tarjoava Nebula.

Lue kokonaan…

UKKO.fi voi laittaa rahat tilille 15 minuutin sisällä maksusta

Siitä kerrottiin eilen torstaina UKKO.fi-palvelun käyttäjille. Uusi Salama-toiminto nopeuttaa palkan saamista niin, että sen voi saada tilille varttitunnissa maksusta — myös viikonloppuna tai pyhäpäivänä. Koska UKKO.fi ja Eezy hieman kisailevat keskenään samoista käyttäjistä, lienee sopivaa mainita että Eezyn tarjoama EezyExpress on jotakuinkin sama kuin Salama. EezyExpress-pyyntöjen käsittelyssä on kuitenkin enemmän rajoituksia ja ehtoja. Esimerkiksi jos sellainen expressipyyntö tehdään kello 15, se käsitellään vasta seuraavan päivän puolella.

Lue kokonaan…

Laskutusosuuskunta Eezyn kevätrieha

Eezy järjestää kevätriehan toukokuun jälkipuoliskolla. Helsingissä 21.5. järjestettävä tapahtuma on ensimmäinen laatuaan. Kolmen tunnin pituiseksi aiotussa tapahtumassa on saamani uutiskirjeen mukaan herkullinen ja monipuolinen buffet ja tervetuliaismalja. Voi olla luvassa melkoinen ryysis. Jos Eezyn jäsenistä saapuu paikalle vaikka palvelumaksun verran, eli seitsemän prosenttia, on kevätriehumassa yli 900 tyyppiä.

Lue kokonaan…

UKKO.fi käynnisti 50 euron suosittelukampanjan

UKKO.fi kertoi uutiskirjeensä tilaajille laukaisseensa 50 euron suosittelukampanjan. Jos UKKO.fi:n jäsen suosittelee tätä laskutuspalvelua jollekulle, sekä hän että suosittelija palkitaan 50 euron bonuksella, kun suositeltu henkilö on laskuttanut ukkopalvelun kautta yli 300 eurolla. Sen jälkeen bonusrahan voi nostaa seuraavan palkanmaksun yhteydessä. Eli jos haluat saada sen 50 euroa UKKO.fi:stä, liity jäseneksi tätä klikkaamalla.

Lue kokonaan…

Ukko.fi kirii Eezyä

Molemmat laskutuspalvelut ovat laittaneet nettisivuilleen esille kiinnostavia lukuja. Ukko.fi:n mukaan sen riveissä seisoo 6061 aktiivista käyttäjää. Eezyn leirissä on puolestaan yli 10 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Eezy hankkii jäseniä esimerkiksi mainostamalla Googlessa provoamalla: googletettaessa sanalla "yritys" tai "yrittäjä" saattaa näkyä hakutulossivulla sangen ovelasti runoiltu mainos.

Lue kokonaan…

Ansaitse suosittelemalla Eezyä

Kirjauduttuani sisään Eezyn hallintapaneeliin näin siellä tiedotteen, joka oli otsikoitu Ansaitse suosittelemalla Eezyä. Laskutuspalvelu kertoo kuinka voi ansaita pientä ekstraa suosittelemalla Eezyä niin, että uuden käyttäjän liittyessä hänen käyttämällä tiettyä rekrytointikoodia (esim. 00033583) rekrytoijalle annetaan 120 euron palkkio. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?

Lue kokonaan…

Tarjouskoodi Eezyyn!

Eezyn blogissa kerrottiin vanhoja käyttäjiä ilahduttavasta uudistuksesta, nimittäin koodista, jonka avulla uusi käyttäjä voi saada palvelumaksuun 10 euron alennuksen, ja samanlaisen palvelumaksualennuksen myös vanha käyttäjä voi saada, mikäli uusi jäsen laskuttaa tietyn euromääräisen summan edestä Eezyn kautta. Koodi on tällainen: 00033583. Jos haluat tuon alennuksen etkä ole jo Eezyn jäsen, voit liittyä nettipankin tunnareilla systeemiin tätä kautta. Rekisteröityminen edellyttää siis jonkin nettipankin tunnuksia, mutta sen jälkeen kun jäsentili on luotu, kirjautuminen tapahtuu omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Luultavasti jossain vaiheessa rekisteröitymistä on joku kenttä, johon tuon mainitsemani koodin voi ilmoittaa.

Lue kokonaan…

EezyExpress

Laskutusosuuskunta Eezy otti muistaakseni alkukesästä käyttöön EezyExpress-lisäpalvelun. Sitä tarjotaan Eezyn käyttäjille kun käyttäjä luo uutta laskua. EezyExpressin avulla 3% laskun arvonlisäverottomasta summasta napsaistaan osuuskunnalle, vastineeksi laskuttaja saada laskusta jäljelle jäävän summan pankkitililleen jo samana päivänä. Eli siis jos laskussa on normaalisti 14 päivän maksuehto, tällä maksullisella lisäpalvelulla rahat voi saada jo etukäteen.

Lue kokonaan…

Eezy Estreet

Mainitsin aikaisemmin Eezy-osuuskunnan avanneen osoitteeseen www.estreet.fi päivitetyn eStreet-palvelunsa. En tiedä onko palvelun nimen kirjoitusasu virallisesti eStreet vai Estreet, kun ensiksi mainitulla tavalla on kirjoitettu sivuston otsikoissa ja tekstissä, mutta Estreet-muodossa sivun title-tagissa. Nimestään huolimatta tämä palsta voi olla erittäin hyödyllinen. Se on eezyläisille suunnattu "itsenäisten ammattilaisten markkinointisivusto". Sieltä voi löytää työtehtäviä ja saada omalle osaamiselle näkyvyyttä. Eezyn kannalta tällainen juttu voi olla hyödyllinen, koska se tuo enemmän laskutushommia heille ja laskuista he saavat slaissattua pienen viipaleen itselleen.

Lue kokonaan…

Estreet uudistui

Nähtävästi Eezyn Estreet on päässyt nettiin hieman ennen aikojaan. Siellä on jo paljon sisältöä, vaikkakin osa alasivuista on täytetty lorem ipsumilla eikä osaa linkitettäviksi tarkoitetuista kohdista ole linkitetty.

Lue kokonaan…