⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"google adwords"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla google adwords, merkityt blogikirjoitukset.

Google Keyword Planner toimii vain jos on aktiivinen kampanja

Avainsanojen suunnittelija eli Keyword Planner, jota Google on aikaisemmin kutsunut jollakin toisella nimellä, ei näemmä ole enää käytössä jos AdWordsissa ei ole aktiivista kampanjaa. Tämän muutoksen on täytynyt tapahtua viimeisten parin päivän sisällä, sillä muistan vielä alkuviikosta päässeeni työkaluun käsiksi ilman AdWords-kampanjaa.

Lue kokonaan…

Mainostaminen Google AdWords -kampanjalla

Tämä taitaa olla viimeisin AdWordsia näillä näkymin sivuava kirjoitus, koska nettikirppistä mainostava kampanja on viety päätökseen ja homman tulokset on nähtävissä: vajaa yhdeksän kymppiä toi noin 690 klikkausta. Niistä kourallinen päätyi uusien ilmoitusten jättämiseen. Pidin uusien kirppisilmoitusten jättämistä kampanjan ensisijaisena tavoitteena, sillä uskon sisällön tuovan kävijöitä, jotka puolestaan tuovat uusia ilmoituksia jne.

Lue kokonaan…