⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"helpostilasku"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla helpostilasku, merkityt blogikirjoitukset.

HelpostiLasku kertoi tärkeästä asiasta

Tamperelainen ohjelmistoyritys Billgo Oy tunnetaan, uskon, parhaiten HelpostiLasku-ohjelmastaan. Sen käyttäjille kerrottiin uutiskirjeen välityksellä kuinka ”pikselikuva”, eli QR-koodi, tulee korvaamaan pankkiviivakoodin laskulappusissa. Finanssialan Keskusliitto oli jo heinäkuussa 2015 julkaissut sellaisen suunnitelman, että viivakoodia ja QR-koodia käytetään aluksi rinnakkain (esimerkki), mutta viivakoodi on jäämässä historiaan. QR-koodi tukee kahdeksaa eri merkistökoodausta, joskin pankit suosittelevat niissä käytettävän UTF-8:aa.

Lue kokonaan…

Vanhojen pankkitilinumeroiden tuki päättyy

Finanssialan Keskusliitto kertoi kesäkuun alussa lähikuukausien aikana vanhanmallisten tilinumeroiden tukemisen päättyvän suomalaisissa pankeissa. Esimerkiksi nettipankeissa vaikkapa laskua maksettaessa on voitu muuntaa automaattisesti vanhassa formaatissa kirjoitettu tilinumero uuteen IBAN-muotoon. Tähän asiaan tulee pian muutos, sillä "muunto" loppuu lähikuukausien aikana. Näin siis Finanssialan Keskusliitto pelottelee. Tai pankit pelottelevat. Kiitos alkuperäisestä lukuvinkistä kiitos kuuluu HelpostiLaskulle, jonka uutiskirjeessä asiasta mainittiin.

Lue kokonaan…

HelpostiLasku etsii jälleenmyyjiä

Minulla ei ole tässä asiassa omaa lehmää (tai muutakaan omaisuutta) ojassa. Kunhan kirjuuttelen. Miksi ryhtyä kaupustelemaan HelpostiLasku-laskutusohjelmaa? Tuohon kysymykseen vastataan osoitteessa www.helpostilasku.com/jalleenmyynti sijaitsevalla sivulla, jossa selvennetään jälleenmyyjille tarjottavan 20 prosentin provisiota myydyistä ohjelmistolisensseistä ja HelpostiLasku.net-palvelusta. Jos joku ostaa sellaisen palvelun, jossa on kuukausi- tai vuosimaksu, jälleenmyyjä saa jatkuvan provikan koko em. palvelun tilausjakson ajalta.

Lue kokonaan…

HelpostiLasku.net

HelpostiLasku uutisoi nettiselaimella käytettävästä HelpostiLasku.net-palvelustaan. Siitä löytyy perustoiminnallisuuksien lisäksi verkkolaskujen lähetys. Minunlaisteni kaikenlaista sitoutumista välttelevien käyttäjien kannalta systeemi on laitettu harmillisesti kuukausimaksulliseksi. Halvin versio, XS-paketti, on vitosen kuukaudessa ja sen päälle alv.

Lue kokonaan…