⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"heroes & generals"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla heroes & generals, merkityt blogikirjoitukset.

Nouseva myrsky 2

Rising Storm 2 on jatko-osa muutaman vuoden takaiselle Rising Stormille. Tämä pelitalo Antimatter Gamesin ja Tripwire Interactiven yhteistyönä valmistuva 1. persoonan ammuskelupeli sijoittuu Vietnamin sotaan. Alkuperäisen Rising Stormin teemana oli Yhdysvaltojen ja Japanin väliset tappelut 2. maailmansodassa. Nyt uutta, toivottavasti myöhemmin tänä vuonna ilmestyvää, peliä esitellään 1,5 minuutin pituisessa helikopteritrailerissa. Se löytyy tuolta YouTubesta.

Lue kokonaan…

Heroes & Generalsissa jo kahdeksan miljoonaa pelaajaa

Kahdeksan miltsin saavuttamisesta Heroes & Generals voi osin kiittää Steamia, johon se pääsi kaksi vuotta sitten. Tämä on hieno saavutus, sillä H&G:n kehittänyt tanskalainen Reto-Moto oli pieni firma vielä pari vuotta aiemmin. Nyt Reto-Motoon kuuluu jo 30 henkilöä. H&G oli kymmenen ensimmäisen pelin joukossa, jotka valittiin Steam-yhteisön Greenlightissa "greenliteksi". Nyt Greenlightin kautta on julkaistu lähemmäs 4000 peliä ja muuta softaa.

Lue kokonaan…

Ilmaista kultaa Heroes & Generalsiin tällä koodilla

Laukaisin hiljan Steamin kautta Heroes & Generalsin ensimmäistä kertaa neljään-viiteen kuukauteen. Latautumisen aikana peliruudulla mainittiin viiden miljoonan pelaajan virstanpylvään saavutetun. Nyt H&G laittoi uutiskirjeen, jossa kerrottiin 200 kultakolikon jakamisesta pelaajille. Virtuaalikultaa, jonka voi käyttää pelissä esimerkiksi uuden hahmon luomiseen, jaetaan juuri tuon 5 miltsin takia. Kulta annetaan latauskoodilla 5MILLIONHEROESANDGENERALS. Koodi on voimassa ensi maanantaihin (18.5.) asti alkaen nyt. Koodin voi aktivoida kirjautumalla peliin, klikkaamalla hammasrattaan kuvaketta oikessa yläkulmassa ja klikkaamalla sitten Redeem voucher -nappia.

Lue kokonaan…

Heroes & Generals DDoS-hyökkäyksen kohteena

Steamiin päässyt räiskintäpeli Heroes & Generals oli eilispäivän poissa linjoilta. Sen pelipalvelimiin ja nettisivuihin kohdistettiin Distributed Denial of Service -hyökkäys. Pelin kehittäjät uutisoivat nyt Steamin välityksellä suorittaneensa korjaavia toimia, jotka toivottavasti korjasivat tuon ongelman ja estävät sen uusimisen. Julkaisemassaan uutisessa pelin kehittäjät kertovat saaneensa käskyn, että kaikki bannatut käyttäjät tulisi vapauttaa eli "unbannata", koska muussa tapauksessa palvelimiin tultaisiin kohdistamaan lisää hyökkäyksiä. Heroes & Generalsin palauttamiseksi linjoille valtavat määrät huijarien tilejä bannattiin.

Lue kokonaan…

Heroes & Generalsiin veteraanipassi viikonlopuksi

Juhlistaakseen Steam Early Access -vaiheen käynnistymistä 30 päivää sitten Steamissa, päättivät Heroes & Generalsin tekijät tarjota pelaajilleen kolmen päivän pituisen veteraanipassin. Veteraanitason jäsenyys on voimassa tulevana viikonloppuna. Se tarkoittaa käytännössä, että noina päivinä pelaaja saa 50% enemmän krediittejä ja sotarahastoona massia, 25% bonuksen keräämistään kokemuspisteistä, 25% bonuksen "ribboneihin" ja tietenkin yhden ylimääräisen taistelumerkin eli combat badgen. Tuo taistelumerkki on sellainen, jolla pelaaja voi aktivoida jonkin erityistaidon tai jotain muuta. Rumba starttaa tänään perjantaina ja päättyy maanantaina. HerGen-kortin mukaan olen pelannut Heroes & Generalsia yhteensä 20 tuntia Steamin kautta. Pitää muistaa maanantaina katsoa paljonko kertyi mittariin.

Lue kokonaan…

Heroes & Generals siirtyi Quesada-versioon

Quesada on jonkin yhdysvaltalaisen kolmen tähden kenraalin mukaan nimetty kehitysvaihe Heroes & Generals -pelissä. Olen kirjoittanut tästä pelistä blogissani aika paljon ja julkaissut YouTube-kanavallani pelistä kertovia videoita 58 kappaletta — en siis aio tarkemmin selvitellä H&G:n taustoja. Summaan tässä lyhkäisesti mitä uudistuksia Quesada tarkoittaa

Lue kokonaan…

Heroes & Generalsiin iso päivitys

Tämä on peliaiheinen bloggaus. 2. maailmansotaan sijoittuva strategia- ja räiskintäpeli Heroes & Generals sai alkuviikosta ison päivityksen, jonka takia epäilen pelin kehittäjien suunnittelevan tuovansa yhdysvaltalaisen ja saksalaisen osapuolen seuraksi Neuvostoliiton. Yleensä tällaiset pelit ovat amerikkalaisten tekemiä, kuten ovat elokuvatkin ja muu viihde, mutta pelitalo Reto-Moto on tanskalainen.

Lue kokonaan…

Heroes & Generalsiin julkaistiin Manstein-päivitys

Ei, vika ei ole sinussa tai nettiyhteydessäsi. Tämä blogi on hidas. Se johtuu SunCometista. Jos googletat hakulauseella "suncomet kokemuksia" voit löytää esimerkiksi tämän sivun tai juttua joltain keskustelufoorumilta. Niissä yleensä kritisoidaan SunCometia sen tarjoamien webhotellien hitaudesta. Koska tämä blogimerkintä on siirtynyt jo tässä vaiheessa täysin sivuraiteille, taidan lipsauttaa tietäväni mitä nimi Manstein tämänkertaisessa Heroes & Generals -pelin päivityksessä tarkoittaa. Se tarkoittaa saksalaista generalfeldmarschallia, Eric von Mansteinia, joka osallistui 2. maailmansodassa maailman valloittamiseen.

Lue kokonaan…

Heroes & Generals

Tällä sivulla listataan tietokoneelle ja tablettilaitteillekin jossain määrin julkaistuun Heroes & Generals -peliin liittyviä kuvia ja screenshotteja. Joukossa on esimerkiksi promopotretteja.

Lue kokonaan…

Heroes & Generalsiin Leeb-päivitys

Tämänkertaisesta Heroes & Generals -pelin päivityksestä sain tiedon pelifirman lähettämän uutiskirjeen kautta. Liityttyäni pelin beta-testaajaksi taisin liittyä uutiskirjeenkin tilaajaksi. Kyseessä on yksi harvoista uutiskirjeistä, joihin olen oikeasti liittynyt ja joista samalla on aidosti jotain iloa.

Lue kokonaan…

Heroes & Generals julkaisi Jefferson-päivityksen

Osittain nettiselaimella pelattava 2. maailmansotaan sijoittuva ammuskelu- ja taktikointipeli Heroes & Generals laski juuri pelaajiensa iloksi uuden päivityksen peliin. Päivitystä kutsutaan nimellä Jefferson. Samanlaisia lempinimiä ovat aikaisemmatkin H&G-päivitykset saaneet. Tällä hetkellä peli on avoimessa beta-testausvaiheessa, eli pykälän tai pari ennen kuin peli virallisesti julkaistaan valmiina. Toki valmistumisenkin jälkeen siihen on luvassa päivityksiä, kuten pelikenttien laajennuksia.

Lue kokonaan…

Heroes & Generals Mobile Command saatavilla iOS- ja Android-alustoille

Heroes & Generals on käsittääkseni pienen tanskalaisen pelitalon rakentama sotapeli, joka sijoittuu 2. maailmanpalon tapahtumiin ja tyytyy siinä asettamaan saksalaiset vastaan amerikkalaiset. Pelissä on jotain uniikkiakin: koko systeemiä ohjataan nettiselaimen avulla. Selaimen avulla hallitaan pelitiliä, pelihahmoja sekä liitytään avoimiin Action-moodin peleihin. Actionin lisäksi H&G käsittää strategiaosaston, nettiselaimelle ladattavan reaaliaikaisesti päivittyvän Euroopan alueen kartan. Kartalla voi nähdä kuinka eri osapuolet liikuttelevat joukkojaan ja valtaavat kaupunkeja, tehtaita, lentokenttiä jne.

Lue kokonaan…

Heroes & Generals

Parina viime päivänä olen pelannut jonkin verran tanskalaisen pelifirma Reto-Moton tekemää Heroes & Generalsia. Se on vielä beta-testausvaiheessa ja olen ollut siinä mukana toukokuusta lähtien. Kiinnostuin tästä räiskintää ja strategiaa sisältävästä sotapelistä älyttyäni, että Windowsisssa Alt+Enter avaa peli-ikkunan kokoruututilaan.

Lue kokonaan…