⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"huuto.net"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1348 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla huuto.net, merkityt blogikirjoitukset.

Myyn koko elämäni

Ei kauan ehtinyt hiekka valua tiimalasissa kunnes älyrajoitteiset kävivät suttaamassa nimimerkin -goodman- järjestämän huutokauppakohteen. Huuto.netissä on ollut kahden päivän ajan kaupan yrittäjän hirsitalo, loma-asunto, avoauto, matkailuauto, keräilyauto, mönkijä, irtaimisto ja 12 vuoden ajan toiminut autojen osia myyvä nettikauppa. Koko paketin lähtöhinta oli 230 000 euroa. Nyt pikkulapset ovat tarjonneet siitä 9 999 999 999 euroa. Kurulaisen yrittäjän elämästä voi tehdä tarjouksen tällä sivulla.

Lue kokonaan…

Huuto.net-huijari

Mietin miten tätä asiaa voisi lähteä purkamaan. Varmaan jotenkin jäsennellysti olisi tavoista parhain. Huuto.netissä on niin paljon ostajia ja myyjiä, että sitä kautta voi tehdä rahaa. Rahaa voi tehdä epärehellisinkin keinoin. Epärehellisen tavan on valinnut luultavasti Rovaniemen suunnalla asuva kymmenien nimimerkkien ja sähköpostiosoitteiden mies. Kutsun häntä Jouniksi, koska hänen nimensä on Jouni. Hän ahkeroi Huuto.netin lisäksi mm. Tori.fi:ssä ja Nettimarkkinoissa.

Lue kokonaan…

Mobiilisovellus myynnissä Huuto.netissä hintaan 24 800€

Sen nimi on The Poker Run eli Pokeriajo. Huuto.netissä mobiilisovellusta myy nimimerkki jare84. Hän on saanut palautetta 23 positiivista, kolme neutraalia ja vuosikymmen sitten yhden negatiivisen. jare84:n kauppaama Pokeriajo-mobiilisovellus on myynnissä 15.8. asti. Lähtöhinta on 12 400 euroa. Huudon minimikorotus on 500€. Osta heti -hinta on 24 800 euroa. Sovellus on devattu iOS:lle, Androidille ja Windows Phonelle. Softa on myyjän mukaan jo testattu ja laitettu sovelluskauppoihin myyntiin. Huutaja saa sovelluksen lähdekoodit ja softan oikeudet. Lisätiedot huutokauppasivulta ja pelin nettisivuilta.

Lue kokonaan…

Keino, jolla kasvattaa myyntiä Huuto.netissä

Rikostarinoita Suomesta on YouTube-kanavan nimi. Syyskuussa 2014 aloittaneella kanavalla on nyt vähän päälle 1700 tilaajaa, minä mukaan lukien, ja sen videoilla on noin puoli miljoonaa näyttökertaa. Rikostarinoita Suomesta kertoo YouTubessa esittelysivullaan olevansa Suomen suosituimman rikossarjan virallinen YouTube-kanava. Varmaan niin onkin… Koska virallinen voi tarkoittaa vaikka mitä. Nykyäänhän mikä tahansa voi olla mitä tahansa. Musta on valkoista jne. Kanavaan on ladattu kymmeniä rikostarinavideoita. Tähän mennessä tyypillinen video on saanut 10 000 näyttökertaa. Kunkin videon esittelytekstissä kehotetaan ostamaan Huuto.netistä kaikenlaista Kiinan krääsää. Kehotuksen päättää linkki myyjän Huuto.net-sivulle. Myyjänä Huuto.netissä toimii nimimerkki Kiitroniikka.

Lue kokonaan…