⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"iltalehti"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1364 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla iltalehti, merkityt blogikirjoitukset.

4chan

Ruotsin viherpuolueeseen kuulunut Zaida Catalán työskenteli eläinten oikeuksien puolesta ja hän halusi laillistaa seksipalveluiden ostamisen. Hän oli myös ihmisoikeus- ja luontoaktivisti. Hän eli ideologisessa kuplassa viime hetkiinsä asti. Hän ei kyennyt ymmärtämään kuinka valtaosa maailmasta ei lainkaan pidä arvossa hänen arvojaan. Hän ei ymmärtänyt kuinka isoa osaa tästä maailmasta rulataan voimalla ja väkivallalla. Catalán yhdessä yhdysvaltalaisen Michael Sharpin kanssa lähti YK:n valtuuttamana Kongoon parantamaan maailmaa. Molemmat siepattiin, kuten odottaa saattoi. Molemmat teloitettiin ampumalla, ja Catalánin pää leikattiin irti kun hän oli vielä elossa. Uskon Catalánin viimeisten ajatusten kulkeneen jokseenkin tätä rataa: ”no, ainakaan kukaan ei voi väittää minun olevan rasisti”.

Lue kokonaan…

Voi, miksi vanhasten tekijät eivät tyksi jumalkeisari-Trumppia?

Koska vanhasten tekijät, siis dinosaurusmedian väki, pelkäävät trumppauksen olevan tarttuvaa. Hän on ensimmäinen maailman presidentti pitkään aikaan, joka vaikuttaa tekevän mitä on luvannutkin tehdä, ja etenkin koska hän on se presidentti, jonka ei ”pitänyt” voittaa. Kaikkein eniten vanhasten tekijät kuitenkin kammoksuvat sitä mahdollisuutta josko Impivaarassakin esiin kömpisi oman maan — oman kansan — etua ajava Donald Trump.

Lue kokonaan…

"Valemedia" on Ameriikan trendi, jonka Suomen tissiposkimedia adoptoi

Ensin he jättävät meidät huomioimatta, sitten he nauravat meille, sitten he pyrkivät nujertamaan meidät — sitten me voitamme. Tässä vaiheessa dinosaurusmedia pyrkii nujertamaan väärät ajatukset kutsumalla väärien ajatusten esittäjiä ”valemediaksi”. Dinosaurusmedian on hankala hyväksyä, ettei sen asema tiedon välittäjänä ja mielipiteiden muokkaajana ole niin merkittävä kuin aikaisempina vuosikymmeninä. Koska niin monet asiat, kuten tuokin ”valemedia”-termi, on apinoitu Yhdysvalloista, lienee Suomeenkin saapumassa iloiseksi tapahtumaksi maskeerattu supistamisprosessi: New York Times kertoo iloiseen sävyyn kuinka se haluaa modernisoida toimintaansa vähentämällä käyttämiensä toimitilojen määrää ja laittamalla vapautuneet tilat vuokralle. Toisin sanoen: läpyskä ei mene kaupaksi.

Lue kokonaan…

Punainen Valpo 2.0

Sain sellaisen uutisotsikon, joka kuului jotakuinnii nii, että ”Suomeen on syntynyt ääriajattelun alamaailma, sanoo Supon pomo”. En ole lukenut tuota uutista. En edes tiedä mikä on sen dinosaurusmedian nimi, joka tuon jutun julkaisi. Uskon kuitenkin pääpiirteittäin tietäväni mistä uutisessa kerrotaan, koska pressi on Suomenmaassa hyvin vasemmistolaista. Pressiväki muodostuu sellaisista halaajista, jotka joskus halaavat setä Stalinia, joskus jotain multikultin toteemipaalua. He odottavat muidenkin halaavan sitä samaa asiaa. Ja uhraavan sille. (Veriuhrit ovat parhaita.) Pressiväki on ihan samanlaista myös Yhdysvalloissa — olen huomannut — jossa halataan Clintoneita huolimatta siitä, että he ovat aiheuttaneet toimillaan kansalaistensa väkivaltaisia kuolemia, pesevät miljuunittain dollareita säätiönsä kautta, harrastavat seksiturismia ja muuta sellaista. Okei, okei, eihän sinulla ole koko päivää aikaa! Asian ydin on: uutinen kertoo kuinka Supo paheksuu väärinajattelijoita. Tänään väärin ajattelevat ovat ”ääriajattelijoita” ja he kuuluvat ”alamaailmaan”. Haluatko sinä ajatella väärin? Et varmasti. Entä haluatko kuulua alamaailmaan, olla niin kuin jokin hiton rikollinen? Et varmaan. Mutta jos haluat olla kuin se mies, joka ei heilannut hitleriläisten kokoontumisajoissa, joudut sietämään kaikenlaista. Joudut sietämään myös sen, että sinua kutsutaan ääriajattelijaksi, alamaailmaan kuuluvaksi.

Lue kokonaan…

Prestituutti ja prossidentti

Kuulin tänään uuden hyvän sanan: prestituutti. WikiLeaksin mukaan Hillary Clintonin sakki on vuosikaudet muun muassa maksanut mielisairaille henkilöille rahaa palveluksia vastaan. Palveluksiin on tähän mennessä kuulunut kilpailevien poliitikkojen puhetilaisuuksien ja tapaamisten häiriköimistä huutelemalla niissä hävyttömyyksiä ja käyttämällä väkivaltaa. WikiLeaksin ja muiden vuotojen ansiosta tiedetään myös kuinka pressi Yhdysvalloissa ajaa nyt Hillarya presidentiksi — aikaisemmissa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa pressi tuki samalla innolla Obamaa. Nyt kun Trump on lausunut ääneen näitä havaintoja, että siis pressi ei ole puolueeton ja kuinka vaalit on ”rigged” demokraattisen puolueen hyväksi, prossidentti Obama ja prestituutit mylvivät kitarisat läpsyen kuinka Trump on vainoharhainen, hän uskoo salaliittoteorioihin ym. Se on aivan luonnollista, koska mitään muuta reaktiota heidän ei kannatakaan tarjota. Äskettäin Obama pressitilaisuudessa ihmetteli ettei hän edes tiedä mitä ”rigged” tarkoittaa vaikka juuri tuota sanaa hän on kerta toisensa jälkeen käyttänyt valittaessaan miksi asiat eivät suju niin kuin hän haluaa. Tilanne on niin kuin siinä Ketonen & Myllyrinteen sketsissä, jossa playboy selvittää puhelimitse sukupuolitautejaan edelliselle saavutukselleen: ”Joo, ei, ei pitäis olla mitään. Ei, ei oo mitään, no vähän voi olla herppestä, mutta ei siis periaatteessa mitään, no vähän kondyloomaa, eli ei, ei oo mitään.”

Lue kokonaan…

Suomesta lähteneiden kultsipultsien paikallistaminen

Suomesta siis on lähtenyt, on lähtemässä ja Suomeen on palannut ja on palaamassa ISIS-taistelijoita. ISIS-taistelijat ovat terroristeja, joiden missiona on rakentaa kalifaatti, surmata kristikunta ja murskata länsimaat ym. pientä. Sisäministeri ja muut tätimiehet suunnittelevat kotiuttavansa terroristiparat kunhan heidät Suomesta tai muualta vain löydetään. Se ei ole järkevää. Sellaiset henkilöt, jotka ramppaavat rajan yli ja käyvät niin kuin lomalla vähän terrorisoimassa ja pikkaisen leikkaamassa kurkkuja, tai suunnittelevat sellaista, eivät ole yhteensopivia suomalaisen yhteiskunnan eivätkä oikeastaan minkään muunkaan länsimaisen yhteiskunnan kanssa. Sellaisia henkilöitä ei: a) pitäisi laskea Suomeen, b) pitäisi laskea Suomesta ulos, c) pitäisi ylipäätään laskea ihmisten ilmoille. Koska Suomessa tehdään päin vastoin kuin kohdissa a–c, jossain on pahasti jotain mätää. Sen takia suosittelen yhden kohdan korjausliikkeen: a) mätä on paikallistettava ja poistettava. Mutta pelkään, ettei mätää poisteta. Se saa mätiä, koska sota on rauhaa, rauha on sotaa, musta on valkoista ja valkoinen on mustaa. :-)

Lue kokonaan…

Kriminaalien toplista

Europol avasi Euroopan etsityimpien rikollisten naamagallerian. Siellä luetteloidaan keitä kaipaillaan. Se löytyy nettisivuosoitteesta eumostwanted.eu/fi. Jostakin syystä keltainen lehdistö haluaa painottaa, että luettelossa on suomalaisnainen. Kettunen. Osuva nimi. Katsotaan minkälaisia ihmisiä Interpol kaipaa Suomeen. Siellä on 13 nimeä.

Lue kokonaan…

Kun sinut on pelastettu yhteen maailman vapaimmista, turvallisimmista, sivistyneimmistä maista…

Helsingissä näytettiin vuoden vaihtumisen aikaan todellista kiitollisuutta. Ulkomaalaistaustaiset miehet nuolivat alaikäisen tytön naamaa ja kaulaa. Kun tytön äiti yritti pelastaa lapsensa partalapsien kynsistä/kieliltä, he ryhtyivät hakkaamaan äitiä tytön edessä. Jokainen nuolaisu ja jokainen lyönti — kiitollisuudenosoitus. Varmasti äiti ja tyttö ovat nyt vuorostaan kiitollisia suvaitsevaisille poliitikoillemme, poliiseillemme, virkamiehillemme, toimittajillemme ja kaikille, jotka yhä hokevat: "Meille saa tulla!" Jos piesty äiti ja nuoltu tyttö saisivat seuraamuksista välittämättä osoittaa kiitollisuutensa heille, mietin, millä tavalla he sen osoittaisivat. Ehkä hekin käyttäisivät sanojen sijaan tekoja.

Lue kokonaan…

Ensimmäiset kaksi ISIS-taistelijaa löytyivät "evakkokeskuksesta"

Kaksi ISIS-taistelijaa löytyi Suomesta. Heidät löydettiin vastaanottokeskuksesta Forssasta. Heitä epäillään joukkomurhan tekemisestä. Irakissa tapahtuneessa joukkomurhassa epäillään kuolleen noin 1700 ihmistä. Tarkennettakoon, ettei näitä kahta 23-vuotiasta sotalasta sentään epäillä niin monen teloittamisesta. Heitä epäillään vain 11 ihmisen teloittamisesta. Edellisen kerran kun Suomesta löytyi kansanmurhaaja, se oli joku sinisilmäisten kristillisten ihmisten organisaatioon kuulunut afrikkalaistaustainen mies. Kun hänet vietiin oikeuteen, se tuli maksamaan veronmaksajille kahdeksan miljoonaa euroa. Ja kun kristityille paljastui mikä hän on miehiään, hänen nimensä ja kasvonsa kumitettiin organisaation yhteystiedoista ja maininnoista. Jos näiden kahden yksittäistapauksen perkaaminen maksaa edes jokseenkin saman verran… Ääh. Suojelupoliisi väittää seuraavansa noin 300 terrorismikytkennöistä epäiltyä henkilöä. Eivät he tietenkään kykene käytännössä seuraamaan niin suurta joukkoa. Ei meillä ole siihen rahaa. Ironista.

Lue kokonaan…

Etelä-Saimaan Timo Laitakari on jälleen yksi perussuomalaisvastainen toimija

Etelä-Saimaalle kirjoittava Timo Laitakari omisti 5.8. lehtensä nettisivuille perussuomalaisia käsittelevän kolumnin. Twitterissä vuodesta 2009 lähtien ollut Etelä-Saimaan yhteiskuntatoimituksen esimies kertoo Twitter-profiilissaan olevansa "Hyvien asioiden puolesta ja huonoja vastaan" jättämättä tarkemmin kertomatta mitä hän sillä tarkoittaa. Mutta vastaushan siihen löytyy rivien välistä. Tai paremminkin twiittien seasta. Viime päivinä hän on omistautunut oikein nonstoppina perussuomalaisten käsittelemiseen. Perussuomalaiset esitetään täsmälleen siinä valossa, jossa Hyysärikin sen tekee. :-)

Lue kokonaan…

Tapanilan joukkoraiskaajille ei rangaistusta

Helsingin käräjäoikeus katsoi, ettei ole rankaisemisen arvoinen asia jos suomalainen tyttö raiskataan viiden uussuomalaisen toimesta. Arvelen samanlaisen havainnon tehtävän Porissakin, jossa selvitellään nyt onko 17-vuotiaan suomalaistyttösen murhaaminen ja polttaminen rankaisemisen arvoinen asia, kun tekijänä on uussuomalainen mies. Näiden tuomioiden avulla voidaan tehdä seuraavanlaisia päätelmiä: a) järkyttävimpiäkin rikoksia voi tehdä suomalaisia vastaan tarvitsematta välittää seuraamuksista, ja b) suomalainen on Suomessa arvoton. Tällaisessa tilanteessa ei ole moraalisesti paheksuttavaa turvautua oman käden oikeuteen.

Lue kokonaan…

Nakukuvilla kiristäminen

Kirjoitan tämän blogimerkinnän lähinnä saadakseni kerrankin käyttää sanaa kompromettoida. Keltainen lehdistö kertoo kuinka suomalaisia miehiä, etenkin nuoria miehiä, kiristetään ulkomaalaisten henkilöiden toimesta. Kiristykseen liittyy miehen ja naisen välillä käytävän yhteydenpidon nauhoittaminen tai taltioiminen. Kiristäjä tallentaa esimerkiksi videokuvan tai käydyt Skype-keskustelut ja uhkaa lähettää ne kiristettävän läheisten nähtäväksi. Estääkseen julkisen nöyryytyksen ja häpeän kiristettävä suostuu kiristäjän esittämään maksuvaatimukseen. Niin ei kannata tehdä — sitä en usko hetkeäkään.

Lue kokonaan…

Kuka se suomalainen ammattinyrkkeilijä on?

Suomalainen (tämän kohdalla voi käyttää lainausmerkkejä) ammattinyrkkeilijä hakkasi kavereidensa kanssa suomalaisen (tämän kohdalla ei tarvinne käyttää lainausmerkkejä) lähes hengiltä täällä Porvoossa. Perinteiset uutislähteet noudattavat kulttuurimarksistista linjaa ja jättävät kertomatta hakkaajan nimen, sillä se nimi ei sovi suunnitelmiin. Se nimi on Fitim Latif.

Lue kokonaan…

Rouva Bucketin aivot eivät rekisteröi vastaväitteitä

Suomen Hyacinth Bucket, Eva Biaudet, tuo katkera suomalaisvastainen agitaattori, yrittää saada jotain aikaiseksi haukkumalla perussuomalaista poliitikkoa ksenofobiksi ja rasistiksi. Se tavara, mitä rouva Bucketin, tai siis Bouquet’n, suusta vuotaa, osoittaa minkälainen tapaus hän on. Hänellä on vain yksi tehtävä: tuhota suomalainen Suomi.

Lue kokonaan…

Timo Kiiskin mielestä somalin meneminen armeijaan on niin erikoista, että siitä pitää kirjoittaa uutinen

Vaikuttaa siltä, että Iltikselle kirjoittava Timo Kiiski tai hänen työnantajansa katsoo Abtidonin olevan niin poikkeuksellinen tapaus, että hänestä kannattaa tehdä sangen syväluotaava juttu. Kaartinjääkäristä kertova tapaus ei vaikuta uutisoimisen arvoiselta asialta, sillä tuhannet ja tuhannet ovat käyneet intin samassa paikassa, rymynneet 12 kuukautta jne., joten herääkin seuraava kysymys: miksi tuo uutinen on kirjoitettu? Halutaanko sillä kertoa, että kyllä somalialaistaustaisetkin nuorukaiset voivat menestyä ja voi heilläkin olla suomalaiseen yhteiskuntaan hyvin istuvia tavoitteita? Jos niin on, on se vihapuhevihjailua, sillä Kiiski ja/tai Iltis katsoo Abtidonin olevan poikkeus. Tsot, tsot, tsot.

Lue kokonaan…

Accuscore tuottaa vaaliennusteen

Ainakin Iltis hyödyntää Accuscore Oy:n vaaliennustetta. Sen mukaan Suomen Keskusta on vaalien suurin voittaja. Accuscoren toimitusjohtaja Tuomas Kanervala on keskustalainen, kuten äitinsä ja isoisänsäkin. Suomenmaa-lehdelle hän kertoi vasta helmikuussa toivovansa keskustalaisille Uudeltamaalta ainakin viittä kansanedustajan paikkaa. Sen lauluja laulat…

Lue kokonaan…

Rikollisten ymmärtäjiä löytyi heti

Sellainen turhantoimittaja kuin "maahanmuuttoviraston maahanmuuttoyksikön tulosalueen johtaja" kertoo Iltikselle, ettei hän usko suomalaisten kansalaisaloitteen menestyvän eduskunnassa. Tarkoitan sitä kansalaisaloitetta, jolla pyritään ajamaan suomalaisten etua poistamalla Suomesta rikokseen syyllistyneet ulkomaalaiset. Olli Koskipirtin lisäksi rikollisia ulkomaalaisia ymmärtää hyvin turhantoimittaja numero kaksi, "oikeusministeriön kriminaalipoliittisen osaston apulaisosastopäällikkö" Aarne Kinnunen. Nuo suomalaisvastaiset miehet ajattelevat lähinnä ulkomaalaisten rikollisten etua ja hyvinvointia. Iltiksen asiaa käsittelevä juttu ei vaikuta kovin neutraalilta. Siinä annetaan ymmärtää, ettei niiden noin 50 000 suomalaisen kansalaisaloitteen allekirjoittaneen kannata kuvitella liikoja. Niinpä! Suomalaiset — muistakaa paikkanne.

Lue kokonaan…

Hyysäri ei tiedä miten päin olisi

Hyysärin Kuukausiliite etsii verkkosivuillaan lukijoidensa mielestä parasta pilkkanimeä somalialaisille. Somalian presidentti Hassan Sheikh Mohamud kommentoi äänestystä Twitterissä: Olen sanaton. Kuukausiliitteeseen on kerätty 30 pilkkanimivaihtoehtoa. Presidentti Mohamudin lisäksi somalialaismedia on huomioinut Hyysärissä julkaistun äänestyksen, ja maan suurimpiin kuuluva lehti pohtiikin artikkelissaan, haluaako Hyysäri pilailla somalialaisten kustannuksella vai halutaanko heitä nöyryyttää.

Lue kokonaan…

Mitvit valtamedian hyökkäyksen kohteena

Ainakin Kaleva.fi räksyttää Mitä vittua -sivustosta aivan suu vaahdossa. Kalevan jutussa sanotaan, että tuon sivuston pitäisi soittaa hälytyskelloja kun se ei ole "ammattilaisen tuottama sivusto". Se ei Kalevan mukaan ole ammattilaisen tuottama sivusto sen takia, ettei toimitukselle löydy yhteystietoja eikä vastaavan päätoimittajan nimeä. Teksteissä ei ole kirjoittajankaan nimeä. Minä kysyn: mitäs sitten? Ei sillä ole mitään merkitystä onko jollakin blogilla tai nettisivustolla sellaisia yhteystietoja. Mitvit ei pyrikään esiintymään valtamedian edustajana, perinteisenä uutislähteenä. Jonkun Johanna-toimittajan mielestä tuo sivusto on feikkiuutissivusto, jossa yhdistellään muun muassa keksittyjä uutisia, huhuja ja salaliittoteorioita. Sitten se on räikeän rasistinenkin ja sivusto ei ole mitenkään luotettava eikä pidä varsinkaan mennä luottamaan siellä julkaistuihin juttuihin. Puuttuu vain, että Johanna haukkuisi Mitvitin lukijoita hörökorvaisiksi tuhmeliineiksi. Ihmiset katsovat kieroon jos luet sitä eikä joulupukki tuo lahjoja. :-D

Lue kokonaan…

Päivä jona Suomen puolustusvoimat antautui

Ei riittänyt 22 000 palveluksessa olevaa toimijaa, ei riittänyt 354 000 ukosta koostuva reservi. Päivämäärä 20.3.2015 on se, jolloin Suomen puolustusvoimat alistui vihollisen tahdolle. Puolustusvoimat nosti kädet pystyyn, kun erään uskonnon sanomaa levittävä terroristijärjestö niin komensi. Asiasta kertoo tarkemmin esimerkiksi Iltalehti uutisessaan Afganistanissa palvellutta henkilöä uhkailtu — sotilaspukua kehotetaan välttämään. (Aiheeseen liittyvää: siitä uutisesta suljettiin Facebook-kommentointi.)

Lue kokonaan…

Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen

Kansalaisaloite.fi-sivustolla on sellainen reilut 20 000 ääntä kerännyt aloite, jonka otsikko on Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen. En ymmärrä mitä tuon aloitteen kannattajat kuvittelevat saavuttavan. Samasta paikastahan on lähtöisin sellainen aloite, jossa haluttiin vähentää pakkoruotsitusta Suomessa, mutta kansanedustajat dumppasivat sen lähes yksissä tuumin. (Vaikka Suomalaisuuden liiton mukaan 70% suomalaisista vastustaa pakkoruotsitusta.) Jokainen puolue perussuomalaisia laskematta tuolla eduskunnassa on toimillaan ja teoillaan osoittanut haluavansa lisää kulttuurimme rikastuttajia. Eivät he tule hyväksymään kakkosluokan kansalaisten — suomalaisten — nöyrää pyyntöä poistaa ulkomaalaistaustaisia rikollisia. Voi olla parempi harkita "kansalaisaloitteen tekemistä" jotenkin muuten kuin allekirjoittamalla digitaalisesti jonkun lomakkeen.

Lue kokonaan…

Mistä tietää milloin Iltalehti tarkoittaa ulkomaalaistaustaista rikollista?

Jos Iltalehti julkaisee uutisen nettisivuillaan, siinä kerrotaan ulkomaalaistaustaisesta Suomessa riehuvasta rikollisesta tyypillisesti silloin jos uutisen Facebook-kommentointi ei ole sallittu. Jos se olisi sallittu, ihmiset saattaisivat kysellä miksei Iltalehti kerro rikollisesta kaikkia silmin nähtäviä tuntomerkkejä. Mikäli olet ollut joskus koulussa, lienet kuullut opettajien puhuvan medialukutaidosta. On osattava lukea rivien välistä. Suomalaisvastaiset tahot kertovat tietyistä asioista ainoastaan osan — loput on itse pääteltävä. Onneksi suomalaisvastaisille höpöttäjille löytyy vaihtoehtoja. ;-)

Lue kokonaan…

Kysymys keskusrikospoliisille ja suojelupoliisille

Seurattuani uutisia olen huolestunut turvallisuustilanteesta Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Tiedustelen teiltä mihin käytännön toimenpiteisiin olette ryhtyneet, jotta ulkomaalaistaustaisten rikollisten suomalaisiin kohdistamat hävyttömät väkivaltarikokset lukumäärällisesti vähenevät? Lähetin edellä lainausmerkeissä olevan viestin (ilman lainausmerkkejä) KRP:lle ja Supolle luettuani jälleen uutisista eräästä epäillystä joukkoraiskauksesta Helsingissä. Odotellaanpa vastausta.

Lue kokonaan…

Apulaispoliisipäällikkö, käytä sananvapautta vastuullisesti tai minä suutun ja mustaksi muutun

Tänään polliisin kotisivuilla julkaisemassaan kirjoituksessa apulaispoliisipäällikkö Pekka Partanen pitää siistinä juttuna sitä, että Yleisradiossa luetaan rauhan uskonnon sanaa, ja ymmärtää, että monissa kulttuureissa uskonto on erittäin tärkeä asia. Hän ihmettelee blogikirjoituksensa Ääriliikkeet ja sananvapaus lopussa miksi eurooppalaiset loukkaavat sananvapauden nimissä rauhan uskontoa ja muita sellaisia. Hänen mielestään sananvapautta on käytettävä vastuullisesti. Silloin emme olisi sotatilan partaalla (rauhan uskonnon kanssa). Hänen mielestään sananvapaus on OK teoriassa, muttei käytännössä! Sananvapautta saa harjoittaa, mutta sillä on seuraamuksia. Sananvapauden harjoittaminen tämän päivän Euroopassa voi tarkoittaa murhatuksi tulemista. Sen takia on syytä luopua loukkaavien asioiden julkituomisesta. Jos esimerkiksi minä loukkaannun siitä, kun apulaispoliisipäällikkö kritisoi sananvapauden harjoittajia, eikö hänen tulisi pitää suunsa supussa? Näin suljetaan suita eikä sille näy loppua.

Lue kokonaan…

Emme ole enää impivaaralaisia

Silloin kun Suomi vielä oli ahdasmielinen, tunkkainen ja ennen kaikkea jokseenkin järjellisesti hoidettu maapalsta hyvin sekasortoisessa maailmassa, emme saaneet lukea uutisista sellaisia yhteiskuntaamme koskevia otsikkoja kuin: "Kolme vangittu terrorismirikoksesta epäiltynä" tai "Kynttilämeri lepattaa Oulussa surmattujen muistoksi" tai "Lenkille lähtenyt tyttö löytyi kuolleena palaneesta ladosta" tai "Laukaan pizzeriasurmissa kolme kuollutta". Sitä saa mitä tilaa, eikö? Lisää on aivan varmasti tulossa. Tuollaista luettavaa riittää jokaiselle tämän tekstin lukijalle, heidän puolisoilleen, heidän syntyville lapsilleen. Ei sentään heidän lastenlapsilleen — siinä vaiheessa ei liene lukutaitoa eikä nettiyhteyttä.

Lue kokonaan…

Lyö maahan maansa pettäjät, tuo julki juonet ilkeät

Seuraavat eduskuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2015. Se tarkoittaa, että seuraavat pari kuukautta perinteiset uutislähteet tulevat käyttämään perussuomalaisista tavanomaista tiheämmin kirjoitusasua "persut" ja toitottamaan kuinka ihmiset aikovat ihan sikavarmasti äänestää sosialistipuolueita — siis Tunareita kuin Sekoomustakin. Tämän blogikirjoituksen otsikko ei ole itse runoilemani. Se on eräästä vanhasta virrestä. En ole sillä tavalla uskonnollinen ihminen, mutta uskonpahan kuitenkin, että nykyisenlaisten poliittisten voimien pitäminen vallan kahvassa hukuttaa suomaalaiset velkaan ja veroihin.

Lue kokonaan…

JUURI NYT! Helsingissä sijaitsevassa kahvilassa kuoli yksi ja haavoittui useita, 200 laukausta ammuttu!

Tapahtui hetki sitten: Helsingissä sijaitsevassa kahvilassa kuoli yksi mies ja kolme poliisia haavoittui, kun rauhan uskonnon edustaja räiski yli 200 laukausta. Tähtäimessä arvellaan olleen ruotsalainen Lars Vilks. Samassa rakennuksessa oli tapahtumahetkellä myös Ranskan suurlähettiläs. Pääministeri on ilmoittanut, että maahan on täksi yöksi julistettu poikkeustila.

Lue kokonaan…

Maailma on ihmeellinen paikka pääministerillemme

Kun pääministeri laittaa tulpan keittiön vesialtaaseen ja laittaa hanasta valumaan vettä, hän tietää, että allas tulee ennemmin tai myöhemmin täyttymään vedestä. Hän tietää myös, että saattaa aiheutua vesivahinko, jonka korjaaminen maksaa maltaita. Se, mitä hän ei ymmärrä, on miksi se vesiallas täyttyy vedestä ja miten sen voisi estää. Hänellä on edessään kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla hän voisi tehdä tarvittavat toimenpiteet altaan täyttymisen estämiseksi ja vesivahingon välttämiseksi. Silti hanasta vain valuu vettä. Ja altaan pohjalla on tulppa. Hän katselee. Hän ihmettelee. Ihmeellistä!

Lue kokonaan…

Rauhaa!

Rauhan uskonto on jälleen vauhdissa, nyt Ranskassa, mutta suomalaiset uutislähteet eivät uskalla sanoa sen uskonnon nimeä ääneen. Joissakin demokraattisissa maissa maissa sillä uskonnolla on erityisasema. Sitä käsitellään silkkihansikkain. Samaan aikaan sen uskonnon harjoittajat räjähtävät, leikkaavat kurkkuja, käsiä tai ampuvat päitä. Varjellessaan sitä uskontoa suomalaiset lehdet ja muut uutislähteet jättävät kertomatta suomalaisille tärkeitä seikkoja siitä uskonnosta. Suojellessaan erityisasemassa olevaa uskontoa joutumasta leimatuksi väkivaltaiseksi uskonnoksi ne ovat valinneet puolensa. Ja se puoli ei kannata demokratiaa, ei sananvapautta eikä rauhaa.

Lue kokonaan…

Ärähtely

Yritäpä kirjoittaa sana sensationalistinen. Minä en osaa. Pääsen sanan puoleen väliin asti ja sitten alkaa muodostumaan nationalismia. Tuo sana ei ole tämän pikabloggauksen pointti, vaan se on Iltalehden uutinen, jonka otsikko on "Suomalaiset ärähtivät: sääntelyä on liikaa". Ärähtely on hyvä sana, mutta se on tyhjä, merkityksetön ja seuraamukseton. Sen käyttäminen ei johda mihinkään. Kun suomalaiset ärähtävät jostain, se ei muuta mitään. Kun poliitikko ärähtää jostakin epäkohdasta, sitä epäkohtaa ei korjata. Kun yrittäjä ärähtää, so what? Se on vain suun tuulettamista. Ärrärärrär!

Lue kokonaan…

Soili Suonoja on suomalaisen korruption ja nepotismin kasvot

Mitä tapahtuu niille Soili Suonojan sukulaisille, joille hän järjesti työpaikat Alkosta, Itellasta ja Finaviasta? Se ei riitä, että korruptoitunut nepotismia toteuttava Soili Suonoja erosi. Myös niiden sukulaisten, joille Soili hankki duunit, on erottava tai heidät on erotettava.

Lue kokonaan…

Nurinkurista toimintaa, mutta sehän on maan tapa

Vaalit taitavat olla tulossa. Iltalehden uutisessa kerrotaan kuinka monet perussuomalaiset poliitikot ja valtuutetut suhtautuvat kielteisesti katupartiointiin, "kodinturvajoukkoihin", jota ryhdyttiin Facebookin voimin rakentamaan sen jälkeen kun kymmeniä suomalaisia oli pahoinpidelty, ryöstetty ja yritetty tappaa monikulttuurisen nuorison toimesta Helsingissä. Tämänkertaisessa jutussa Iltalehti haluaa esittää, ettei tällaista turvallisuutta lisäävää toimintaa kannata harrastaa, koska asia voi riistäytyä käsistä. Tämä herättää useita kysymyksiä. Esimerkiksi eikö tilanne riistäytynyt käsistä jo siinä vaiheessa kun puolustuskyvyttömimpiä nuoria ryhdyttiin nyrkittämään uussuomalaisten toimesta? Vai eikö sitä lasketa? Riistäytyykö tilanne käsistä vasta siinä vaiheessa kun suomalaiset haluavat pysäyttää lastensa ryöstö-, puukotus- ja tappoyritykset? Vaikuttaa siltä kuin ainoa hyväksyttävä tapa suhtautua tähän tilanteeseen olisi olla hiljaa ja pyöritellä peukaloita.

Lue kokonaan…

Mahdollisia maanpettureita

Verkkouutiset ja Nykypäivä listasi eräiden suomalaisten nimiä. Nimet kuuluvat henkilöille, jotka palvelivat Neuvostoliiton etua ja toimivat maanpetoksellisesti edellisen suomettumisen kaudella. Vaikka luettelo sisältää jopa 40 maanpetturin nimen, se ei taatusti sisällä esimerkiksi kaikkia niin sanotun Tiitisen listan nimiä. Sieltä voisi löytyä paljon "korkea-arvoisempia" CCCP:n kätyreitä. Jokainen luettelosta löytyvä hyypiö tulisi lähettää palvelemaansa ihmemaahan, mieluiten jonnekin suurten vuorten takaiseen Siperiaan. Sitä ennen heiltä tulisi ottaa pois Suomen kansalaisuus. Laitan tähän juttuun nimilistan talteen siltä varalta, että niitä Verkkouutisten tai muiden uutisten kohdalla ruvetaan sensuroimaan.

Lue kokonaan…

Terroristit voivat palata Suomeen noutamaan tukiaiset ja palata terrorisoimaan — ei maha mittee

Suomalainen, eli lainausmerkeissä "suomalainen", jihadisti voi käydä jihadisteilemassa vaikka ISIS-jengissä, joka muun muassa harjoittaa uskontoaan leikkaamalla kurkkuja. Sitten kun pitää käydä täyttämässä työttömyys- tai toimeentulotukihakemus täällä Suomessa rahan saamiseksi, hän voi palata tänne. Sitten hän voi saada rahat tilille ja lähteä uudelleen jihadisteilemaan. Näin ollen se veitsi, jolla vääräuskoisen kurkkua leikataan, ja se kamera, jolla se kurkunleikkaus kuvataan, voi hyvinkin olla sinun verorahoillasi kustannettu.

Lue kokonaan…

Mika Salminen ei ole huolissaan vaikka muutama ebola-tapaus tuliskin

"Niin mitäs sitten?", kysytään Speden sketsissä. Samoilla linjoilla on THL:n tutkimusprofessori Mika Salminen, jonka mielestä verenvuotokuumeen leviämisestä ei tarvitse huolestua ja että Länsi-Afrikka on periaatteessa ihan cool vaikka "siellä yhteiskunta on vähän sekaisin", ja ettei voi missään nimessä puhua siitä, että tauti olisi levinnyt Eurooppaan. Ja mitäs sitten jos olisikin, koska vaikka muutama ebolaa kantava henkilö saapuisikin niin onhan tätä jo ennakoitu ja valmiudet ovat hyvät. Ei mitään huolta. Se on vain ebola, tauti, johon ei ole parannuskeinoa ja johon sairastuminen tarkoittaa 90-prosenttisella varmuudella kuolemista mitä helvetillisimmällä tavalla. Tulossa on satoja potentiaalisia taudinkantajia.

Lue kokonaan…

Minkälainen luoti lentää kilometrin matkan?

Saa olla aikamoisessa kulmassa ammuttu ja melekoisen tehokas paukku, jos se liitää ilmojen halki kilometrin matkan, suhahtaa mökkeilijän pään ohi ja osuu mökin kattoon ja läpäisee sen rakenteita. Iltalehden jutussa kerrotaan edellä mainitun suhahduksen lisäksi poliisin kyenneen jopa löytämään sen paikan, josta luoti luultavasti laukaistiin.

Lue kokonaan…

Mira Sillanpää haluaa kerrostaloista viihtyisämpiä hankkimalla niihin asukkaiksi elämänhallintansa menettäneitä

Mira Sillanpää pitää MTV:n uutisjutussa järkyttävänä sitä kun Tom Packalen ehdotti kaupungin vuokralaisten pisteyttämisestä. Sillanpään mukaan sellainenhan on kerta kaikkiaan jäätävää ja että kaikkialla Euroopassa pyritään poistamaan asuinalueiden ghettoutumista. Hän samassa jutussa painottaa kuinka asukkaiden mielipiteitä olisi kuunneltava ja olisi rohkeasti tehtävä uusia ratkaisuja. Niinpä, niinpä.

Lue kokonaan…

Iltalehden toimittajan Tukholma-syndrooma

Toimittaja Tommi Parkkonen seikkailee Ukrainassa Iltalehden piikkiin. Hän oli Iltiksen jutun mukaan puolenyön jälkeen joen rannalla. Paikalle saapui neljä aseistautunutta miestä. Parkkonen ryöstettiin. Miehen kasvoja murjottiin. Twitterissä hän kommentoi, ettei kyse ole kidnappauksesta eikä edes toimittajan työn estämisestä. Kyseessä oli "ihan perusryöstö" ja meille lukijoille vielä tarkennukseksi, ettei hänellä ole oikea kylki rikki. Vaan oikea poski. Kaikki on oikeasti OK. Kävihän hänkin ylikierroksilla. Donetskissa on turvallista. No, kamera meni. Silmäkulma turvoksissa. Silmälasitkin rikki ja vähän on kyllä selkä palasina.

Lue kokonaan…

Kylläpäs nyt on nuorta joukkoa

Poliisi tiedotti tänään keskiviikkoiltana julkaisemassa uutisessa kerrotaan kuinka nuorisojoukko kävi eläkeläisen kimppuun. Uutisessa kerrotaan tekijöiden olleen nuoria yhdesti, kahdesti, kolmesti. Ja otsikossa neljännen kerran. Tämänkertainen nuorisojoukkotempaus löytyy kokonaisuudessaan Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen nettisivuilta.

Lue kokonaan…

Mitä Iltalehti unohti kertoa Kenian verilöylystä

Jos Iltalehti olisi ainoa lähde, josta tietoja maailman tapahtumista voisi löytää, tietäisimme vain, että Kenian tämänkertainen verilöyly ostoskeskuksessa olisi syystä selittämättömästä suoritettu joidenkin terroristien toimesta ja se olisi kohdistunut asiakkaita kohtaan. Onneksi Iltalehden lisäksi uutislähteitä löytyy ulkomailta. Esimerkiksi Daily Mail kertoo selvästi mikä terroristien tavoitteena oli otsikoimalla juttunsa "All Muslims leave… we only want to kill non-Muslims".

Lue kokonaan…