⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"kiina"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla kiina, merkityt blogikirjoitukset.

Aikamme rutto leviää — viranomaiset tietysti peittelevät triittisintä tietoa

Triittisin tieto on: onko aikamme rutto levinnyt Porvooseen? Korvaa Porvoo omalla paikkakuntasi nimellä, ja on hyvin/pahoin todennäköistä, että viranomaiset sairaanhoitopiirissä, kunnalla ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella kieltäytyvät sanomasta juuta tai jaata. He vetoavat siinä potilaan yksityisyydensuojaan. Siksi on paljastettu vain onko maamme isoissa kaupungeissa (Suomessa on melkein ysk… yksi sellainen iso ja se on Helsinki) tavattu kiinalaisten lepakonkeittäjien maailmalle kokkaamaa biologista asetta — EI, kun ei biologista asetta vaan ”tavallista flussaa”, kuten virallinen selitys kuuluu. Italia on karanteenissa: siellä satoja ihmisiä saa tartunnan päivittäin ja sata kuolee päivittäin — Suomessa sen sijaan ollaan autistisesti valmiit uhraamaan 99,99 % väestöstä jotta jonkun tunteita ei loukata. (Triittinen-sana viittaa erääseen leipäpuurotubettajaan.)

Lue kokonaan…

Koiranlihafestivaali

Kiinassa järjestetään vuosittain koiranlihafestivaali. Se on kesäkuussa kymmenpäiväinen rieha, jonka aikana tuhansia koiria kidutetaan mahdollisimman paljon. Niitä pääasiassa keitetään elävältä, sillä kiinalaiset arvelevat kivun tekevän lihasta maukkaamman.

Lue kokonaan…

Avast kertoo: CCleanerin versiota 5.33.6162 käytettiin haittakoodin kuljetusvälineenä

Tässä esityksessä on monta osapuolta. Siitä maailmalle ensimmäisten joukossa raportoinut Avast on virustorjuntaohjelman valmistaja. Narrin rooliin joutunut Piriform tunnetaan parhaiten CCleaner-nimisestä ohjelmistostaan. CCleanerilla voi poistaa esimerkiksi turhia tiedostoja tietokoneen kovalevyltä. Kolmas osapuoli on mahdollisesti kiinalainen hyökkääjä. Avast on kirjoittanut blogiinsa viime päivinä ahkerasti siitä kuinka CCleaneria on käytetty luultavasti Kiinasta peräisin olevan, hyvin tarkkaan kohdistetun, kyberhyökkäyksen matkavälineenä. CCleanerin versiota 5.33.6162 käytettiin toimittamaan suurille teknologia- ja telekommunikaatioalan firmojen tietokoneille haittakoodia. Hyökkäyksen kohteeksi joutui esimerkiksi korealainen Samsung, japanilainen Fujitsu ja Sony, yhdysvaltalainen Intel ja taiwanilainen Asus.

Lue kokonaan…

Lenkkarimessut

Peep Show’ssa Mark Corrigan kerran ihmetteli trendiparta väpättäen minkä takia kaupassa myydään sellaista takkia, jossa on vetoketju vaikka sen vetoketjun takana ei ole taskua. Tänään minä vähän ihmettelen Lenkkarimessujen järjestämistä. Kyse on ihan oikeasta asiasta. Lenkkarimessut aiotaan järjestää Helsingissä 16.9.2017 Konepajan Brunossa. Kyseessä on uusi kulutuskulttuurin ilmenemisen muoto. Se on kuin mikä tahansa alennusmyynti tai Black Friday tai Halloween tai mikä tahansa merkkipäivä — perimmäinen pyrkimys on käydä lompakolla.

Lue kokonaan…

Mitä "白左" tarkoittaa?

Suuren ja mahtavan Internetin mukaan tuo ”白左” on kiinaa ja se tarkoittaa jotakin typerää länsimaista vasemmistolaista henkilöä. Se tarkoittaa henkilöä, joka on tyypillisesti valkoihoinen, joka katsoo maailmaa punaisten linssien läpi, joka vouhottaa tasa-arvosta, vapaudesta. Se tarkoittaa sellaista turhantoimittajaa, joka elää rikkaassa maassa, nauttii hyvästä elämänlaadusta ja samalla jankuttaa luonnonsuojelun tärkeydestä. Sellainen ”白左” pitää etnisten vähemmistöjen oikeuksia, kuten myös seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksia, tärkeämpinä kuin enemmistön oikeuksia. Myös eläinten oikeudet ovat suhteettoman tärkeitä. Esimerkiksi niin, että koiran elämä on tärkeämpi kuin ihmisen, tai että terroristin elämä on tärkeämpi kuin terrorismin uhrin. Sellainen henkilö ei näe todellisia ongelmia… Ja se tarkoittaa sellaista länsimaalaista, jonka kanssa edellä mainituista asioista ei voi olla toista mieltä — poikkeamat mielipiteissä saavat ”白左” tuomitsemaan kanssaihmisen typeräksi, kouluttamattomaksi, rasistiksi. ”白左” tarkoittaa esimerkiksi Michael Moorea ja Barack Hussein Obamaa, ja valtaosaa Suomen poliitikoista ja mediaväestä.

Lue kokonaan…