⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Tagipilvi

"kirja"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1362 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla kirja, merkityt blogikirjoitukset.

Orwellin suuri merkitys politiikan teolle Suomessa

Jos ainakin tunarit, kokkareet, virheet ja muut pitävät George Orwellin romaania Vuonna 1984 omana käsikirjanaan, on Orwellin Eläinten vallankumous likellä sitä mitä perussuomalaisille tapahtui kun ne olivat päässeet lätistä kartanoon: Siellä huudettiin, taottiin nyrkillä pöytää, vilkuiltiin epäluuloisesti, kiisteltiin raivokkaasti. Koko hämmingin alkusyyksi osoittautui se, että Napoleon ja Pilkington olivat kumpikin pelanneet pataässän yhtaikaa. Kaksitoista vihaista ääntä huusi ja karjui, ja ne olivat kaikki samanlaisia. Nyt ei enää ollut kysymystäkään, mitä sikojen naamalle oli tapahtunut. Ulkopuolella olevat eläimet katsoivat siasta ihmiseen ja ihmisestä sikaan ja jälleen siasta ihmiseen, mutta oli jo aivan mahdotonta sanoa, kumpi oli kumpi.

Lue kokonaan…

Pölli tästä

Tykkään lukemisesta, etenkin kirjojen lukemisesta, vaikkakin näiden netissä olevien sivujen plärääminen tuntuu välillä kirivän painettujen kirjojen rinnalle. Pidän ärsyttävänä sitä jos aloitan jonkin kirjan lukemisen ja sitten uuden hyvältä vaikuttavan opuksen myötä jätän edellisen lueskelemisen kesken. Luettavaa on niin paljon, ettei tunnu löytyvän riittävästi voimia pitää silmäluomet auki. Ehkä sinullakin on samanlainen ongelma.

Lue kokonaan…

Terveiset lantalasta

Hesalainen ja hesarilainen Mikko-Pekka Heikkinen julkaisi vuonna 2012 kirjan Terveiset kutturasta. Siinä kerrotaan kuinka Lapin terroristit miehittävät Suomen ja perustavat itsenäisen Pohjois-Suomen pakottaen Etelä-Suomenkin tunnustamaan Pohjoisen. Pian terroristien verenhimo kuitenkin kasvaa. He käyttävät itsemurhapommittajia tuhotakseen sähköverkkoa ja läpäistäkseen laillisen hallituksen puolustusasemat. Säätä myöten kaikki on terroristijengin puolella. He miehittävät aikamoista vauhtia koko eteläisen Suomen Helsinkiä myöten. Vieläpä niin siististi, etteivät Helsingissä edes rakennusten ikkunat mene rikki.

Lue kokonaan…

Minä, Marokon kauhu

Talvella liikuntaharrastuksiini on kuulunut omaisuudenhallinta, eli auton ikkunoiden skraappaaminen. Eilen en jaksanut lähteä sitä harrastamaan kuumeen vuoksi. Luin sen sijaan Seppo Porvalin kirjoittaman pehmeäkantisen Minä, Marokon kauhu -kirjan. Viime aikoina olen lukenut muitakin oikeita kirjoja kyllästyttyäni lueskelemaan vain nettisivuja. Juutilaisesta kertovan elämänkerran tai muistelman tiedot tallensin hiljaiseloa viettäneeseen LukemaniKirjat-palveluun. Rakensin sen pari vuotta sitten. Ei ole ottanut tuulta siipiensä alle. :-) Johtuu varmaan kehnosta ulkoasusta ja käyttöliittymästä.

Lue kokonaan…