⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"klarna"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla klarna, merkityt blogikirjoitukset.

Klarna on mahdollisesti kakkonut Nordealla maksamisen

Näyttää siltä, että ne monet monituiset nettikaupat, joiden maksuvälittäjänä on Klarna, eivät saa minua asiakkaakseen. Käytän nimittäin Nordean nettipankkitunnuksia, mutten käytä Nordean nettipankkiappia. Näin ollen en voi maksaa tilauksia sitä kautta. Klarna on tehnyt sillä tavalla tyhmästi, että se edellyttää jokaisen Nordean nettipankin käyttäjältä sitä mobiiliappia. Salasanalaitetta ei voi käyttää.

Lue kokonaan…

MyCashflowiin Klarnan palvelut kolmeksi kuukaudeksi ilman avausmaksua

MyCashflow lähetti uutiskirjeen, jossa se tiedotti Klarnan Tili- ja Lasku-palveluita voitavan testailla kolmen kuukauden ajan ilman sitoumuksia ja ilman avausmaksuja. Näiden palveluiden avulla nettikaupan pitäjä voi myydä tuotteita ja varmaan palveluitakin laskulla ja osamaksulla ilman luottoriskiä, ilman petosriskiä. Uutiskirjeen mukaan tämä kokeilukausi tarkoittaa jopa 349 euron säästöä. Tarjous on voimassa MyCashflowin kauppiaille ja se on hyödynnettävä 17.5.2013 mennessä.

Lue kokonaan…