⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"mailchimp"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla mailchimp, merkityt blogikirjoitukset.

MailChimp for Textpattern

Demo version for my little Textpattern plugin project called MailChimp for Textpattern can be found from here: kuopassa.net/kuo_mailchimp_lite. There’s at the right side column a newsletter signup form. It’s fully functional, so if you’d put your name and email address to it, you’d actually get subscribed to a MailChimp List. At the bottom of left side column is a zem_contact_reborn form. It’s been enhanced with MailChimp for Textpattern with a checkbox allowing user to subscribe to my MailChimp List as they’re sending feedback.

Lue kokonaan…

Uutiskirjeen lähettäminen

Uutiskirjeen lähettäminen jos vastaanottajia on enemmän kuin kourallinen voi olla fiksuinta ja fantsuinta lähettää esimerkiksi MailChimp-nettipalvelulla. Jos newsletteri lähetetään manuaalisesti, työn määrä voi olla melkoinen ja niin myös mahdollisuus sille, etteivät viestit päädy vastaanottajille lainkaan. Jotkut nettiyhteyksien tarjoajat ovat voineet rajoittaa lähetettävien sähköpostien määrää niin, että 60 minuutissa voi lähettää X määrän viestejä. Sellainenkin ongelma käsipelillä tehtävässä massapostituksessa on, että vastaanottajan sähköpostilaatikkoon on saatettu ottaa käyttöön roskapostifilttereitä, jotka merkitsevät epäilyttävät viestit spämmiksi.

Lue kokonaan…