⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Tagipilvi

"newsletter"

Koska Kuopassa.net-blogissa on niin paljon sisältöä, jo 1324 julkaistua kirjoitusta, katsoin parhaaksi ryhtyä hyödyntämään Textpatterniin (siis siihen systeemin, jolla näitä blogikirjoituksia ko. sivustolla julkaistaan), luotua tagipluginia. Tuo tagiplugini mahdollistaa yksittäisten blogikirjoitusten merkitsemisen tietyillä avainsanoilla. Suosituimmat avainsanat ryhmitellään tagipilveen. Tällä sivulla listataan kaikki tagilla, siis avainsanalla newsletter, merkityt blogikirjoitukset.

Hyvä kamppis CDON.comissa

Kai tämän ajan voi jotenkin järjellisesti käyttää kun tuo phpMyAdminin sivu tuntuu junnaavan iät ajat. SunCometilla on aina sama juttu. Mutta sitä saa mistä maksaa. Tässä onkin aasinsilta asiasta toiseen, eli juntturasta shoppailuun, koska CDON.com teki rohkean vedon käyttämällä meemikoiraa tuoreimman elektroniikkakampanjansa kasvoina. Se pörröinen ovelasti katseleva koira koristaa kampanjasivun yläreunaa. Mainostettavien tuotteiden kohdalla niitä kuvaillaan hauskasti. Esimerkiksi puhelimien kohdalla on myyntipuheina: ”Such camera, much memory, bestest phone”, ja ”Very taste screen, such wow speaker, so pro 12 MP camera” ja läppäristä Doge kertoo: ”Many RAM memory, fancyest SSD, much Win 10”.

Lue kokonaan…

Uutiskirjeen lähettäminen

Uutiskirjeen lähettäminen jos vastaanottajia on enemmän kuin kourallinen voi olla fiksuinta ja fantsuinta lähettää esimerkiksi MailChimp-nettipalvelulla. Jos newsletteri lähetetään manuaalisesti, työn määrä voi olla melkoinen ja niin myös mahdollisuus sille, etteivät viestit päädy vastaanottajille lainkaan. Jotkut nettiyhteyksien tarjoajat ovat voineet rajoittaa lähetettävien sähköpostien määrää niin, että 60 minuutissa voi lähettää X määrän viestejä. Sellainenkin ongelma käsipelillä tehtävässä massapostituksessa on, että vastaanottajan sähköpostilaatikkoon on saatettu ottaa käyttöön roskapostifilttereitä, jotka merkitsevät epäilyttävät viestit spämmiksi.

Lue kokonaan…